ahojte... kedze ide leto tak som sa rozhodla ze uz konecne pre seba nieco spravit ... zacala som behavat kazdy den ... lenze chcela by som mat nejake tie svaly na rukach... viem ze niekomu sa to na zenach nepaci ale vazne len take normalne ako maju tie fitnesky a podobne:) ... kamosi mi odporucili jednorucky... lenze... neviem aka by bola idealna vaha... myslite si.. ze takych 5 kg staci??.. lebo zevraj je zbytocne 1-3 kg dvihat ... a chcela by som nieco co by naozaj stalo za to.. tak ak mate nejake skusenosti tak mi ich napiste prosim:) alebo mi poradte :) ... dakujem :)
Cinky - jednoručky... aké?
1-3 kg a s nimi behavaj..
podla mna by uplne stacili aj flase.
bud pol liter, liter, liter a pol. a podla toho ako sa budes citit naliat vodu, nasypat piesok a podobne.
Ak si nikdy necvičila tak ti v klude stačia 2 kg!!! ja moc športujem a po roku cvičenia som dvíhala 4 kg a na rozpažovanie som mala dosť čo robiť s 2 kg 2 kg by ti určite mali stačiť však si odskúšaj aj v obchode 30 krát zdvihnut jednu druhu a opakuj to 4 krat :)
5kg teda 10kg dokopy by podmna mna bola pre obyčajnu ženu už dosť zaťaž, určite by take 3kg stačili