Bicykovanie na chudnutie?

AAlenkaa

z mojej vlastnej skúsenosti viem, že keď som si zaobstarala stacionárny bicykel, po mesiaci sa z neho stál odkladač oblečenia...preto som ho predala a kúpila si radšej normálny bicykel. Vonku ma to baví viac , je to iný zážitok.

Hani123

keď si na hodinkách meriam spálené kalórie, tak na bicykli mám suverénne najviac, takže verím, že tým chudnem

BranoZ

keď jazdím na biku, tak strácam pojem o čase...a potom sa žena čuduje, kde som bol tak dlho :D to vo fitku ma to baví max hodku

kubita

asi tak :) a kazdy nech si najde to co ho bavi. nemam rada take tie reci typu ty nebicyklujes, alebo nebehas alebo hocico ine. no nie lebo mna bavi zase iny typ sportu.

Pivonka37

Urcite bicyklovanie pomoze, akykolvek pohyb chudnutiu napomaha. A presne, ja tiez patrim k tym, ktore staticke cvicenie vo fitku nebavi, takze ja som si velmi oblubila bicykel, korcule a kolobezku. Ked je pekne pocasie vydrzim bicyklovat aj 3 hodiny. To by som vo fitku nedala:)

Ivka88

ja som schudla minulý rok pár kg pravidelným bicyklovaním, k tomu je potrebné samozrejme aj prispôsobiť stravu

dobraja

Presne si to vystihla si myslím a úplne sa stotožňujem s tvojím názorom. Pekne si to zhrnula, že dôležité je hýbať sa, ale s tým, aby to človeka aj bavilo. Lebo robiť niečo nasilu podľa mňa význam nemá.

simciacik

Hlavne je, aby to cloveka bavilo. Niekoho bavi cvicit doma sameho, iny zas potrebuje byt vonku alebo mat spolocnost. Je to tazko preto, ale tak podla mna sa kazdy jeden pohyb pocita