dobry den pomaha bicyklovanie na chudnutie? alebo orbitrek? chcela by som schudnut takych 10 kil a hlavne z bohov a zadku :( co pomaha..isla by som aj behat ale vydrzim tak max.3.minuty a uz nevladzem :((
Bicykovanie na chudnutie?
ako chces aby clovek kt fajci mal kondicku???
to nechapem..
vyfajcim denne okolo 17 cigariet.plucam dam zabrat za den.fajcim uz 5 rokov tak mi povec ako si fajciar moze vypracovat kondicku??jedine ze prestane fajcit nie?
"ja fajcim..bola som behat.viem spravne dychat nemam nejaku extra nadvahu a poviem ti ze po 150 metroch mi dosiel dych..co mi teraz na to povies? kde je chyba????? :D"
chybajuca kondicka
myslela som normalnemu cloveku s nadvahou, zabudla som doplnit. ked ma 70kg pri 10 cm tak to nie je taky problem (pisala ze 10kg)
jaj pockaj az teraz mi to doslo..takze ked mam 100kg tak sa mi beha jak pierku ano? :D
ja fajcim..bola som behat.viem spravne dychat nemam nejaku extra nadvahu a poviem ti ze po 150 metroch mi dosiel dych..co mi teraz na to povies? kde je chyba????? :D
nechodim...
mam cd doma a tam si uzijem tanec ked tak.
vsak dobre mne to nevadi.100 ludi 100 chuti.kazdy si mysli svoje.
bibisa nesuhlasim s tym behom ze to sposobuje fajcenie alebo velka nadvaha. jednoducho treba zacat budovat kondicku. ja som behavala a nevydrzala som ani minutu. postupne som behala tak ze minuta - pauza - minuta - pauza. potom som pridavala a clovek takto moze skoncit aj na hodinovom behu.
takze len do toho.
orbitrek je tiez fajn, urcite je lepsi na kolena ako beh na betone.
a samozrejme suhlasim aj s aerobikom, zumbou alebo podobnymi cviceniami.
kolko x za tyzden chodis na zumbu?
najefektivnejsie je zvolit si cvik v ktorom zapajas cele telo.povec me si:
behanie...
ano zapajas cele telo.ale nemalo by sa behat na betone lebo ti to nici klby.a ked nevydrzis viac ako 3 minuty tak zle dychas,mozno fajcis,mozno mas velku nadvahu a mozno ani jedno :D
orbitrek je fajn ale zas nezapajas uplne cele telo.a tiez hrozi ze tvoje klby po case vypovedaju alebo ked budes stara tak urcite.
tak a teraz to kde zapajas cele telo.
odporucam zumbu alebo aerobik..
ale zumba je jednoznacne lepsia.ja som za 2 tyzdne zhodila 5kg.sice to bola voda viac menej ale prve sa odrazili boky potom brucho a stehna.