Sama som si odstranila kondylómy

Príspevok v téme: Sama som si odstranila kondylómy
niikoll200

Ahojte.
Natierala som si kondylómy Tea Tree olejcekom a ten mi ich vysušil natolko že som si ich odtrhla.Len tie velke,male som nechala tak a tie budem natierať Wartecom.Lebo predtým som užívala Wartec 1 mesiac a nepomohol.
Čo vy na to?Už som bola zúfala.Doktor to mi zas predpísal Wartec a dobre videl že mi nezabral.Len sa mi to dalej rozsirovalo.Tak som to vyriesila takto.

Makiavelli

No, podla mna ste nekonala spravne, a mozno sa vam to sirilo prave kvoli tomu, ze ste si to trhala sama kadejako, bohvie aka bola hygiena... Urcite je nutny lekar, obzvlast pokial sa vam to dalej rozsiruje.. Vy nechapete, ze ciastocky kondylom si zanesiete pod nechty a dalej to sirite po kazdom podani ruky, chyteni klucky ci tyce v autobuse. Prepacte, ale to je tak nezodpovedne spravanie, ze ma az trasie, kde to chytim od ludi, ako ste vy.

Podrobne citanie o kondylomach tu -- - -odkaz odstránený-

Dida1133

Ahojte prosím vás za odstranovanie kondykomov dusikom u chlapa sa platí na kožnej ? A zoberú ho aj keď ešte nemá 18 rokov ďakujem za odpoveď !

Lenka77

Neviem ci to niekomu pomoze, ale ja som s tymto svinstvom bojovala asi dva roky. Skusala som vselico, duofilm, jablcny ocot, tee tree olej ale bez uspechov...
Nakoniec som si kupila colodium forte a natierala som si postihnute miesta. Hrozne to stipalo ale dalo sa to prezit. Spravila sa mi dost velka chrasta ktoru som si potom odskrabla a uz su to dva mesiace co mam uplne pokoj. (A dufam, ze mat aj budem). Mala som 6 bradaviciek nie teda priamo v posve ale mimo nej. A fakt som sa za to hanbila. Teraz potom niet ani stopy.

A okrem toho, ze mi pomohol colodium forte, uzivam pravidelne kazdy den tabletky selen a zinok na posilnenie imunity. Bohuzial virusu HPV sa nezabite, je to ako s herpesom, ale nie je to take hrozne, kazdy clovek ma v podstate v tele virus. Snad to teda niekomu pomoze a drzim palce kazdemu kto bojuje s tymto svinstvom.

ala2

Liečila som si kondylómy, lekár mi predpísal Wartec, neskôr Aldaru. Kondylómy sa stále znova objavovali, tak sme prikročili k vypaľovaniu. Napriek tomu prišli ďalšie recidívy. Liečba trvala viac než rok, už som bola zúfalá. Napokon som začala používať prostriedky "bez lekárskeho predpisu": dračiu krv, indonal a najmä koloidné striebro. Koloidom treba postrekovať celú postihnutú oblasť, nechať zaschnúť. Opakovať viackrát denne. Okrem toho som koloidné striebro užívala aj vnútorne. Po dvoch mesiacoch od začatia aplikácie kondylómy zmizli. Želám vám všetkým, ktorí sa trápite s touto diagnózou, úspešné vyliečenie.

Way

VEREGEN-masť. ...úžasné výsledky. .Vyskúšajte. ...mne pomáha. ..Mala som to hrozné A po dvoch týždňoch natierania
O 50% menej....Novinka-predpísal gynekológ.

Vero_77

Ahojte,mám otázku. Myslím,že mám kondylómy. Sú to asi 2 týždne a vidím, ako to pomaly rastie. Zatiaľ som nevyhľadala žiadneho lekára,ale chystám sa. Len neviem, či mám najskôr zájsť za gynekológom a potom ku kožnej lekárke, alebo stačí ak pôjdem hneď ku kožnej a tá by mi to dusíkom odstráni. Ďakujem.