kde ho nakupujete?ako casto?kolko nan miniete?
nemoze mi niekto poradit nejaky obchody aj internetove kde sa da nakupit naozaj lacno
Kde kupujete oblecenie?
tam ,kde sa mi nieco zapaci .... a je mi jedno ci to je nejaky bazar v Mogadišo (ma momentalne napadlo)
oblečenie v sekáči, bielizeň v špecializovaných drobných predajňach, a boty väčšinou v športových, od exi, intersportu, sportissima, prípadne deichmann a tak
Je docela blizko ani sam neviem, preco ma ako prvy napadne ked si zmyslim, ze poptrebujem kupit nejake oblecenie. Asi to bude tym, ze je tam vela peknych zenskych. Kasmir to je to nieco z coho mali pani v rozpravkach saty tusim... :) ja som zatial na bavlne a silone. Mozno nabuduce zajdem do rakuska.
Vecsinou v auparku asi 1, 2 krat do roka miniem mozno aj 100, 200 eur
a je tam aj interspar ci take tie obchody, velmi kvalitne a daleko lacnejsie veci su tam.. A HLAVNE TEN SLUSNY PRISTUP!!!
plus je tam o 20centov lacnejsi benzin a aj ten je kvalitnejsi (mam otestovane s velmi presnou profesionalnou technikou)..
cize pytam sa sam seba, CO DO **** ESTE STALE ROBIM NA SLOVENSKU ?!
v rakusku...
naposledy som zabludil do nejakeho ineho nakupneho "centra" (skor "pola") tesne za tym outletom v ako sa to vola sa mi zda ze parndorf.. super pristup cez dialnicu, super parking, daleko lepsie ako nejaky awpark a predovsetkym, SLUSNY PRISTUP!!! a aj ceny su myslim ze nizsie, no nie vzdy, tazko povedat, ale pocas akcii brutalne nizke ceny, ale treba vediet kedy je vypredaj, ja na take nos nemam, ale mam nos na SLOSNY PRISTUP K ZAKAZNIKOVY !!!!
Urcite si pozri -odkaz odstránený- :)
Ahoj ,
Milujem nakupovanie cez internet a kym si nieco vyberiem tak musim prejst minimalne 10 obchodov ale nasla som jeden s obrovskou ponukou :
www.msports.sk
Ak mate radi oblecenie NIke, Adidas atd.
Tak si urcite vyberiete.
neviete ci je obchod zara aj v KE?