kde ho nakupujete?ako casto?kolko nan miniete?
nemoze mi niekto poradit nejaky obchody aj internetove kde sa da nakupit naozaj lacno
Kde kupujete oblecenie?
ja nakupujem niečo v Parndorfe v AT-veľa značiek je tam lacnejších o 30 až 70 percent,niečo v nákupných centrách a potom aj na internete.
ja nakupujem na amazone a topanky priamo na stranke ECCO alebo jak sa to pise. oblecenie netusim kolko za to dam. Viem len ze za topanky asi 120 vydrzia mi dve sezony (letna zimna) a kosele asi za 50 tie mi zatial vydrzali 2 roky bez opotrebenia
ahojte pred dvoma rokmi som našla jednu skvelú stránku na oblečenie,doplnky a topánky ANSWEAR .. sú veľmi ochotní a cenovo dostupní. Doručenie je veľmi rýchle a čo je najlepšie, s reklamáciou sa u nich dá veľmi dobre dohodnúť. taktiež kvalita matriálu je super-- ušetriť môžeš aj pomoc kuponov -odkaz odstránený-
u mna je jednotka jednoznacne VIVANTIS ( -odkaz odstránený- ) majú tam nádherné oblečenie (dámske, pánske, detské, doplnky) za veľmi dobré ceny :)
Pre pánov určite www.rigeer.sk
Keď treba pre priateľa vždy vyberiem, prístup od predajcu vybornýýý :-)
Odporúčam tento skvelý eshop na moderné elegantné značkové oblečenie. Maximálna spokojnosť s cenami, službami a ponúkaným tovarom. Brands24 má širokú ponuku najnovších trendov v oblečení, obuvi, tenisiek, kabeliek, šiltoviek a doplnkov. Okrem zaručenej originality a pôvodu tovaru, máš aj expresné doručenie ZDARMA na všetok tovar, garanciu navrátenia peňazí a ponúkajú aj 60 dní na navrátenie tovaru. Zaregistruj sa teraz a získaš ešte aj 5€ kupón na Tvoj prvý nákup. www.brands24.sk
Taktiež odporúčam i tento výborný eshop na pánske moderné oblečenie. Maximálna spokojnosť s cenami, službami a ponúkaným tovarom. Bezplatná výmena tovaru (ak ti nesadne napr. veľkosť), garancia vrátenia peňazí a aj bezplatná doprava pri kúpe nad 69 €. Na výber máš mikiny, bundy, kabáty, vesty, rifle, košele, tričká, saká, opasky, kravaty, peňaženky, ruksaky, batohy, pánske doplnky... budchlap.sk
Športový a outdoorový obchod gamisport ponúka širokú škálu športového oblečenia, obuvi a potreby ako pre zimné, tak aj pre letné športy - futbal, basketbal, squash, tenis, volejbal a atletika. Veľký výber tovaru, tovar je za dostupné ceny, veľkostné tabuľky zodpovedajú skutočnosti, celkovo bezproblémový nákup. Ponuka v obchode je zaujímavá, ide o seriózny a kvalitný obchod. I tento obchod určite odporúčam na nákup. www.gamisport.sk
Ja nakupujem pánske oblečenie cez budchlap.sk nájdem tam vždy pekné veci, za dobrú cenu. Využívam aj zľavový kupón, ktorý mi ušetrí eurá naviac :)
-odkaz odstránený-
je tu este niekto z tejto debaty? nechapem,co maju vsetci proti auparku. ja tam casto nakupujem, je to jedno z najlepsich bratislavskych centier. Ale inak mam aj ja rada originalnost v obleceni a take, co u nas velmi nepredavaju, preto hladam hlavne na nete. mam rada slovenske eshopy, viac im doverujem. teraz najnovsie www.foxracing.sk
maju kvalitne veci, dobre mi padnu...
v sekáči :-)
Ja nakupujem prádlo na evelin.sk. Taktiež tam majú veľkú ponuku plaviek a rozne. Pri vrátení tovaru vracajú peniaze aj s postovným. Takze super.