kde ho nakupujete?ako casto?kolko nan miniete?
nemoze mi niekto poradit nejaky obchody aj internetove kde sa da nakupit naozaj lacno
Kde kupujete oblecenie?
Ja nakupujem prádlo na evelin.sk. Taktiež tam majú veľkú ponuku plaviek a rozne. Pri vrátení tovaru vracajú peniaze aj s postovným. Takze super.
Nechapem ako moze niekto este stale nakupovat v Auparku. Ked sa mi uz nechce ist do Viedne, tak si lacno nakupim na Bon Prix. Tu su pekne sportove veci na denne nosenie: www.bonprixshop.eu A to mam nakupene priamo z prace ;)
co je to OBLECKO? snad oblecenie...
inak, z chuti som sa zasmiala na tej stranke .sk, kde sa predava anglicke sportove oblecenie, ktore sa na anglickej stranke predava 3x lacnejsie :DDDD
kedže si nepotrpím na značkách, preto to nie je až tak vela a na babu:) skôr také "značky" ako C&A, H&M, New Yorker ....atd
-ja tiež najčastejšie nakupujem v Rakúskych shopping centrách
-nakupujem tak raz za dva mesiace, väčší nákup, tak okolo 130€ (oblečko,topánky)
dedy
existport len dovaza zo zahranicia, cize ak si das do googla nejaky produkt co predava exisport, tak si to najdes lacnejsie a mozno aj kvalitnejsie :)
a predstav si, ze podnikatelom roka ci aku haluznu cenu vyhral prave majitel exisrpotu, chapes to ?! za takuto hovadinu? :D to kazdy pablb dokaze doviest a predat drahsie, ale vyrobit nieco nove, to je ina liga..
tolko moj nazor k slovensym "PODŇIKATEĽOM"
2 lost aupark predsa nieje a nakupovani ale o pozerani po babach a vrtenim zadkom
coby aj tesco a to jeho F&F je super