kde ho nakupujete?ako casto?kolko nan miniete?
nemoze mi niekto poradit nejaky obchody aj internetove kde sa da nakupit naozaj lacno
Kde kupujete oblecenie?
Ja kupujem povacsine z armybazarov na FB alebo z www.militarymshop.sk ak chcem nieco s peknym unikatnym dizajnom
Já zase nakupuji na www.zladimevas.sk, velký výber a originalita.
www.madammoda.sk / takto to je spravne
www.mdammoda.sk alebo na facebook / Madammoda
Nakupujem na madammoda.sk , dobre ceny a veľmi pekny tovar :)
športové šaty kupujem na www.krasnedievca.sk, ale taktiež a teplákové súpravy tam majú fajn
Ja nakupujem online na stránke budchlap.sk odporucam, pekne a pohodlne oblecenie, ceny sú tiež fajn. Obchod tiež poskytuje zľavové kupóny, ktoré nájdete na stránke kuponyzdarma.sk
Ja nakupujem online na stránke budchlap.sk odporucam, pekne a pohodlne oblecenie, ceny sú tiež fajn. Obchod tiež poskytuje zľavové kupóny, ktoré nájdete na stránke -odkaz odstránený-
Ahoj, ja nakupujem na adpgtr.com a som veľmi spokojná. Veľký výber tovaru a kvalitné oblečenie určite odporúčam.
Ja nerada cakam tak najcastejsie nakupujem na imoda.sk alebo teraz som nasla dva nove eshopi s damskym oblecenim ktore su celkom fajn budtrendy.sk a tiez moda24.sk dost casto si pozeram aj ebay a alliexpress ale tam je stale otazka kvality