Kde kupujete oblecenie?

Perilka

v poslednom čase si nakupujem oblečenie na differenta,sk a som nadšená-. Skvely material, velkosti pasuju. Za mna TOP

linda996

ja mam a je uzasna, nedala by som ju za nic :) teraz som si kupovala ku kabatiku tuto different. cz/komponenty-kabelky/obag-broskvove-telo-mini-becco-doca pekne ladi na jesen

Miriam83

Ja som nedávno objavila nový eshop so športovým oblečením www.besporty.sk
Mega dobrá komunikácia, rýchle dodanie a keď mi nesadla veľkosť legín, hneď mi ich vymenili! :) naozaj môžem len odporučiť.

dresslily

Ja nakupujem už dlhšiu dobu oblečenie z tonzes.com Zatial som dosř spokojná, Dodanie netrva dlho a velkosti sedia. Kvalita oblečenia je tiež dobrá.

Marionna

kupujem si lacnejšie i drahšie kusky. Niekedy si kupim tenisky za 10euro, ale zase si kupim kaleblku za 100euro. AKo kedy. Ovšem u tych drahších veci si vyberam skor nejaky cerfikovany eshop, než predajnu

Kupis

Jednoznačne si pozri najlepší e-shop / Internetový obchod www.kupis.sk Kúpiš tam čo len nechceš. Tak tiež pridali "Oblečenie a móda"

Kotika

sebe i svojim detom nakupujem svoje oblečenie v eshope differenta.sk je to jediny obchod s originalnymi a štylovymi kuskami