kde ho nakupujete?ako casto?kolko nan miniete?
nemoze mi niekto poradit nejaky obchody aj internetove kde sa da nakupit naozaj lacno
Kde kupujete oblecenie?
v poslednom čase si nakupujem oblečenie na differenta,sk a som nadšená-. Skvely material, velkosti pasuju. Za mna TOP
hmmm, tak tá je fakt krásna! veselá :) ďakujem ti za doporučenie, určite nejaku objednám konečne
ja mam a je uzasna, nedala by som ju za nic :) teraz som si kupovala ku kabatiku tuto different. cz/komponenty-kabelky/obag-broskvove-telo-mini-becco-doca pekne ladi na jesen
žienky máte niektorá skúsenosť s obag kabelkou? kde ste kupovali aby bol original? diky moc
Ja som nedávno objavila nový eshop so športovým oblečením www.besporty.sk
Mega dobrá komunikácia, rýchle dodanie a keď mi nesadla veľkosť legín, hneď mi ich vymenili! :) naozaj môžem len odporučiť.
Ja nakupujem už dlhšiu dobu oblečenie z tonzes.com Zatial som dosř spokojná, Dodanie netrva dlho a velkosti sedia. Kvalita oblečenia je tiež dobrá.
kupujem si lacnejšie i drahšie kusky. Niekedy si kupim tenisky za 10euro, ale zase si kupim kaleblku za 100euro. AKo kedy. Ovšem u tych drahších veci si vyberam skor nejaky cerfikovany eshop, než predajnu
hlavne nie v H&M ,lebo to vraj siju male zneuzivane deti!!!!!!!!
Jednoznačne si pozri najlepší e-shop / Internetový obchod www.kupis.sk Kúpiš tam čo len nechceš. Tak tiež pridali "Oblečenie a móda"
sebe i svojim detom nakupujem svoje oblečenie v eshope differenta.sk je to jediny obchod s originalnymi a štylovymi kuskami