Dobrý večer, chcela by som sa spýtať máte nejaké skusenosti s veštkyňou pani V. Veselskou (Alija)? ohladom veštenia, porobenia a odrobenia ďakujem
Porobenie, odrobenie, veštenie
Ja som bola u p.Kronovej v Prešove. Je to silne veriaca žena a tieto veci má odobrené aj od kňaza. V žiadnom prípade nejde o čiernu mágiu, ale o pomoc človeku. A ako to prebiehalo? To sa tu ťažko opisuje lebo to bol asi pol hod. proces, ale nebolelo to ani som sa nebála.A bola som v stave umiestnenia na psychiatrii a ona nevedela o ničom, len mi to potvrdila a psychiku mi odrábala 2x. A pomohlo to fakt.V mojom okolí o tom nikto nevedel a nechápali, že dá sa povedať zo dňana deň som začala znova žiť.
Ja som jeden taky recept vyskusal, po tom som sa citil otrasne. Neviem, ci su skutocne spolahlive.
aj na nete su sposoby ako sa odkliat, zase to mozno dokaze aj clovek sam, keby sa sam sebe trochu venoval
Podla mna to treba vyskusat, ale nie za stovku. To je blbost. Mne jedna pani povedala, ze mi odrobi za stovku. A ja ju mam odkial vziat. Pre nich to je dobry sposob, ako si paradne privyrobit k vyplate. Ma tak dvoch ludi mesacne, ak nie viac a kto vie kolko ma.
Lenka u akej pani si bola a ako to prebiehalo? ak teda chces o tom hovorit
andrea
moj minuly rok stal za jedno velke hovno...coho som sa chytila, to sa posralo a to doslovne..a preto si mam myslet, ze som prekliata alebo mam porobene?
Táto téma je zaujímavá a diskutabilná. Ak už človek prešiel lekárov, všetky možné aj nemožné veci, obráti sa aj na túto možnosť. Ja som to vyskúšala, bála som sa čo to bude za čáry máry, ale môžem potvrdiť, že tá pani mi neskutočne pomohla a budem jej dokonca života vďačná. Žijeme vo veľmi zlej dobe kde si ľudia závidia aj nos medzi očami a trošku oslabený človek to chytí ako chrípku. Ale dá sa z toho dostať.
On berie za okliatie 20 eur, ale asi som to uz spominal:D
Zajtra napisem, ako to dopadlo:D Drzte mi palce, lebo pan Tutko sa v tom skutocne vyzna, nie je to nejaky sarlatan. Ma tolko ludi, ze dovi stara mama.
Magia je brutalne skodliva, ide o silne energie, ktore sa dostavaju do aury cloveka.