Dobrý večer, chcela by som sa spýtať máte nejaké skusenosti s veštkyňou pani V. Veselskou (Alija)? ohladom veštenia, porobenia a odrobenia ďakujem
Porobenie, odrobenie, veštenie
to sme radi J111 ze ti pan Tutko pomohol, snad ta z tej schozofrenie dostane a budes moct raz aj normalne pracovat a zaclenit sa do spolocnosti, aby si nemusel cele dni vysedavat pri PC a komentovat na vsetky prispevky a davat rady na nezaplatenie...
Mne pomohol pan Tutko. Skoda, ze to nerobi aj cez mobil, ale treba k nemu prist osobne, byva v okrese Trebisov.
lenka35:
pani Kronova pomohla aj mojej rodine
Ale to placebo je riadne prijemne:D
placebo vzdy funguje spolahlivo :D
ze sa nieco zmenilo, zistis az, ked ti bude dobre uz dozivotne :D
hlavne tu nemiesajte teraz do toho cirkev, co povoluje a nepovoluje , koho to zaujima, to musi kazdy veriaci clovek sa riadit zakonmi cirkvi, ktore si sama prisposobila ako sa jej to hodi?
O tom viera nie je....
Magia je pohroma. Vlastna skusenost.
Tak ja som si na temu liecitelstvo, porobenie, preklinanie precitala toho celkom teda hodne. A davam za pravdu tpch1... CIRKEV V ZIADNOM PRIPADE TAKETO "LIECENIE" N*E*P*O*V*O*L*U*J*E a naschvaluje.. Prave naopak, moze Vam to v mnohom uskodit a pre veriaceho (ale aj neveriaceho) cloveka su taketo praktiky velmi nebezpecne. Ludia, nerobte to..
Lenka35, ako sa to u teba prejavovalo, ako dlho ti trvali tie zle stavy? Tu pani treba navstivit osobne?