Dobrý večer, chcela by som sa spýtať máte nejaké skusenosti s veštkyňou pani V. Veselskou (Alija)? ohladom veštenia, porobenia a odrobenia ďakujem
Porobenie, odrobenie, veštenie
Ja neriesim, co konkretne robila, mne je to jedno, lebo na take ch.joviny neverim, ale som si ista v jednom-a to, ze to od knaza nemohla mat povolene!
tpch - pani zrejme zozbierala negativnu energiu z biopola, to je uplne normalny postup, nie diabolsky ;) cirkev vela veci zbytocne zakazuje a zvazuje ludom ruky
Ze na to nevyzerala :-DDD
vyborny argument a uplne k veci :-D
Taketo okultne ritualy ako odrabanie a podobne cirkev vyslovene ZAKAZUJE.
a či tuším kto mi to urobil? myslím, že hej, ale to tu nebudem rozoberať to sú veľmi smutné a ťažké veci, ale hovorí sa, že každému sa všetko vrátia prešli 2 roky a tá osoba, kt si myslím je tam kde som bola vtedy ja, nesmejem sa ani neľutujem, ľuďom netreba ubližovať :)
Lenka - dakujem, este s aopýtam, ci je v PO niekde v meste, alebo na dedine, ci sa tam nestratim :)
0517710032 t.č. a ohľadom toho, že to má odobrené kňazom, ak klamala tak len seba, ale tá pani na to nevyzerala a viem, že to bolo pred 2 rokmi pred veľk. sviatkami tesne a vtedy to nerobila, lebo, že v tomto období sa to nerobí. Skús jej zavolať uvidíš a držím ti palce.
Lenka35, neexistuje, aby TOTO mala povolene od knaza! Ak ti toto povedala, tak klamala :-D
napises na pani kontakt? dakujem...
a este ci tusis kto ti to mohol urobit
stálo to 15,- Eur a zistila, že je to porobenie, ktoré vie napraviť a podarilo sa.
lenka - a kolko to finance stalo? pani zistila, ze je to porobenie?