ahojte dnes som si vzala prvu tabletku reductil 15 ake ma neziduce ucinky?trosku mi je zima a mam taky tlak v hlave ako keby ma mala kazdu chvilku rozboliet...kazdy koho poznam mi poradili tieto tabletky vzdy z nich schudli dakujem za nazori s skusenosti..
Reductil 15 - skúsenosti
skuste tento www.stacker2.sk
ahojte. mam skusenost pred 4 rokmi som chudla s reductilom 15mg z povodnej 72kg pekne na 59-60 kg. to bola parada. ale aj som jedla zdravo a denne som chodila na prechadzky do terennu asi 3km. velmi som sa vtedy potesila tomuto lieku..... a skusala som to este raz po porode a islo to dole ale nie ako prvy raz. teraz sa chystam zasa kupit ale uz to 3balenie. verim ze zhodim do leta na 59. pa pa
a ten reductil sa da kupit v lekarni aj bez predpisu?
maaartheeen ozvi sa mi na email laurinka@azet.sk
sunnysweetie..dakujem......odporucis mi nejaku fajnu dietu?? taku pomalu..vies... ktora pomaha..niesom tlsta..ale mam svaly....robila som 9 rokov sport a odrazilo sa to na tele..no..a takze pohym mi myslim pomaha..ale teraz by to chcelo popritom este aj nejaku dietu drzat.nie velmi narocnu...drzala som mliecnu dietu dva krat posebe a zhodil som 14 kil..no prestalo ma bavit jest tak...aaa mam zase to co som mala..hmm...tak porad ak vies..dakujem
ludia kolko to stoji ten reductil??? da sa to normalne aj v lekarni kupit,? a mimochodom..mozte mi poradit?? meriam 167 a vazim tych 65-66 kil....kolko mm dat dolu? dakujem za odpoved
ja pouzivam reductil 15 mg co mi predpisala endokrinologicka a za 16 dni, zmenenou zivotospravou, a cvicenim som schudla 6 kil =) inak to mam na 3 mesiace =) vedlajsie ucinky nepocitujem
tyna, ak nezmenis zivotospravu, nepomoze ti nic, ani Reductil...a ak nahodou ano, tak len kratkodobo. Jedine, co pomaha, je zmena stravy+zapojit nejaky ten pohyb. Ak chces, mrkni na www.chudnutie-ako.sk. Inac, o "ucinokoch" Reductilu hodte ockom aj sem - www.lady.sk predtym, ako zacnete podobnu somarinu uzivat :)