ahojte dnes som si vzala prvu tabletku reductil 15 ake ma neziduce ucinky?trosku mi je zima a mam taky tlak v hlave ako keby ma mala kazdu chvilku rozboliet...kazdy koho poznam mi poradili tieto tabletky vzdy z nich schudli dakujem za nazori s skusenosti..
Reductil 15 - skúsenosti
kvietocka, ako sa dostanes k tym liekom? nie su volnopredajne a ani lekar ti ich nepredpise bezdovodne, alebo ak mas 5 kg nadvahy.
tak vela stastia k tomu a nezabudaj ranajkovat predtym ako si tabletky uzijes!Aby potom cez den nebolo zle!
Dakujem,za radu............tak idem ho vyskusat aj ja:-D
neovplyvnuje :) !
Prosim vas,neviete mi poradit ci neovplivnuje antikoncepcia učinok reductilu?
Ahojte dievčatá,moja kamarátka chcela tiež rýchlo schudnúť tak si dala tento reductil,schudla pekne 18kg,no bola stále podráždená,bolela ju stále hlava,mala závrate,že ju už netešili ani zhodené kg,a pribrala všetko a dnes má viac ako predtým-toto treba buď brať dlhodobo-čo si pokazíte zdravie,alebo nebrať,poďte chudnúť na 90dňovku,veselo a bezbolestne a zdravo... Tieto lieky vás presvedčia o tom,že nepotrebujete jesť a budete mať problém vôbec niečo zjesť,moja kamoška sa najprv tešila,keď ja som si dala koláč a ona nemala problém odolať,až odpor mala k tomu,lebo v hlave mala zakodované,že nemôže...je to na vás,ale sú aj iné možnosti.nedalo mi musela som vám napísať aj keď vy ste už rozhodnuté asi.páááá
Ja som schudla s tabletkami asi 3kg +davam si pozor na stravu . Tabletky uzivam 1,5 mesiaca. Chudla som aj 90dnovkou tam som schudla 20kg a behom 2 rokov som ich nabrala. Princip 90 dnovky nieje zly. odporucila by som ti kludne 90dnovku,ale bez ovocnych dni. Aby redukcia spolu s dietou nebola prilis agresivna.Niesom doktorka Vychadzam zo svojich skusenosti preto odporucam konzultovat aj moje rady vzhladom na individualitu kazdeho so svojim lekarom.
nie neužívam ale mám to pod kontrolou aj bude niečo v neporiadku vysadím ich.
vtedy som este ani ja nemala...ale ty to uzivas pod dozorom lekara?