Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Reductil 15 - skúsenosti

armia

Reductil ma podobne ucinky ako amfetaminy. Rychlo po nom schudnete, ale ak ho vysadite, velmi lahko to mozete pribrat naspat.

klarika

kvietocka, ako sa dostanes k tym liekom? nie su volnopredajne a ani lekar ti ich nepredpise bezdovodne, alebo ak mas 5 kg nadvahy.

rejocka

Ahojte dievčatá,moja kamarátka chcela tiež rýchlo schudnúť tak si dala tento reductil,schudla pekne 18kg,no bola stále podráždená,bolela ju stále hlava,mala závrate,že ju už netešili ani zhodené kg,a pribrala všetko a dnes má viac ako predtým-toto treba buď brať dlhodobo-čo si pokazíte zdravie,alebo nebrať,poďte chudnúť na 90dňovku,veselo a bezbolestne a zdravo... Tieto lieky vás presvedčia o tom,že nepotrebujete jesť a budete mať problém vôbec niečo zjesť,moja kamoška sa najprv tešila,keď ja som si dala koláč a ona nemala problém odolať,až odpor mala k tomu,lebo v hlave mala zakodované,že nemôže...je to na vás,ale sú aj iné možnosti.nedalo mi musela som vám napísať aj keď vy ste už rozhodnuté asi.páááá

herecka.

Ja som schudla s tabletkami asi 3kg +davam si pozor na stravu . Tabletky uzivam 1,5 mesiaca. Chudla som aj 90dnovkou tam som schudla 20kg a behom 2 rokov som ich nabrala. Princip 90 dnovky nieje zly. odporucila by som ti kludne 90dnovku,ale bez ovocnych dni. Aby redukcia spolu s dietou nebola prilis agresivna.Niesom doktorka Vychadzam zo svojich skusenosti preto odporucam konzultovat aj moje rady vzhladom na individualitu kazdeho so svojim lekarom.