ahojte dnes som si vzala prvu tabletku reductil 15 ake ma neziduce ucinky?trosku mi je zima a mam taky tlak v hlave ako keby ma mala kazdu chvilku rozboliet...kazdy koho poznam mi poradili tieto tabletky vzdy z nich schudli dakujem za nazori s skusenosti..
Reductil 15 - skúsenosti
reductil je ako alli?
Ahojte, ľudkovia zlatí. Ja som minulý rok brala reduktil 15 mg, schudla som za tri mesiace 8 kg. Správne chudnutie by malo byť maximálne 0,5 kg za týždeň. Tieto tabletky Vám tak oblbnú mozog/v tom dobrom slova zmysle, keďže chceme schudnúť/, že môže byť pred Vami akýkoľvek zákusok, sladkosť a Vy odoláte. Jednoducho si vsugerujete, že to nemôžete, nie zbytočne ste dali za tabletky 30 eur. Kto chce do leta schudnúť, doporučujem práve takýto spôsob.
bzz:
ahojky ja mám objednané tiež 10 mg balenie som zvedavá
ja mám objednaný reductil 10 skusim to lebo som sa velmi prejedala také 3 mesiace a pribrala som 9 kg a aj ked sa už neprejedám a jem do 5OOO kj aj stak mám denne o 1OO g viacej a to aj denne cvičim
mam podobnu skusenost ako katkaaaaa, tiez som brala 10mg a neschudla som ani gram...myslim si, ze ani 15mg nepomoze...
A kde sa da kupit ten liek bet lek. predpisu v Bratislave alebo v Dunajskej Strede???
ja uzivam reductil 10mg,samozrejme pod dohladom lekara.je to len na predpis. a za mesacne balenie platim 30 eur.je to naozaj velky pomocnik pri chudnuti, pretoze uz od prvej tabletky zmizli moje chute na cokolvek a kedykolve / myslim sladkosti a velke porcie/ mam vela energie.neziaduce ucinky som mala len pri davke 15 mg, bolo to na mna asi moc. Od januara som schudla z 83 kg na 73 kg.vysku mam 175 cm. planujem sa dostat na 64, k mojej vyske primerane.Drzim vsetkym palce a odporucam to vyhradne pod dohladom lekara.
je moznost niekde zakupit adipex?su to velmi ucinne tabletky na chudnutie...