ahojte dnes som si vzala prvu tabletku reductil 15 ake ma neziduce ucinky?trosku mi je zima a mam taky tlak v hlave ako keby ma mala kazdu chvilku rozboliet...kazdy koho poznam mi poradili tieto tabletky vzdy z nich schudli dakujem za nazori s skusenosti..
Reductil 15 - skúsenosti
Ja som krava prepáčte z tou stránkou som váam asi nepomohla :-D tak inak to napíšem :-D www. spalovace. com :-P Cmuk
Ja berem reduce 15mg už dlhší čas a som spokojná. Každý ma iné skúsenosti s týmto produktom ale ja som spokojná. A pýtali ste sa že z kade? Ja objednavam zo stranky -odkaz odstránený- a všetko super. Či už cena laebo dodanie a na email odpovedali hneď ak osom chcela poradit. NEmám skusenosti z inych stranok ako spalovace.com takže váam neviem povedať ďalšie skúsenosti. Dúfam,že som pomohla ahojte
Tabletky na chudnutie - -odkaz odstránený- ja berem uz Thermacuts viac ako mesiac…schudla som viac ako 12kg
kolko stoji reductil?
je tu teda niekto kto b to vedel zohnat?
a kolko asi od zaciatku uzivania reductilu uvidim nejaky vysledok?
ja som ich tiež tak zohnala bez peceptu ae vysadila som ich lebo som chora a chut do jedla žiadna
klarika,no ja som ich splasila po jednej znamej,ktora ma zase znamu v lekarni a ta jej to dala bez predpisu.
ja osobne neranajkujem a nieje mi ani teraz zle =)