Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priznaky tehotenstva

malaaa

ahoj kocky, potrebujem poradit, viete, bojim sa, ze som v tom...milovali sme sa a neberiem antikoncepciu...pouzili sme kondom, tak ale mam strach, su to uz 2 tyzdne, k tomu som dostala zapol moc. mechura, beriem antibiotika, ale citim taku divnu bolest v podbrusku, mam hnacku..a do menzesu este 2 tyzdne..prosim poradte...ani test si este nemozem spravit, nebolo by to ucinne, a to cakanie ma zabija

maraja

Ahojte chcela by som sa spytat mam bolesti v podbrusku a trochu som sa zacala spinit,menstruaciu mam mat o dva tyzdne tak neviem moze to byt priznak tehotenstva?Dakujem

kettt

ako dlho je zvýšená teplota v prípade otehotnenia? Len prvé 2 týždne, celé tehotenstvo, alebo ako? MUSÍ sa teplota zvýšiť pri ovulácii a pri možnom oplodnení? V každom prípade?

wemdy

miska ani som ti nenapisala, ze som rada, ze to takto dopadlo, dufam, ze uz nebudes musiet take nieco prezivat. Ja mam vlastne celkom opacny problem ako ty. Velmi chcem otehotniet a zatial nic. Tento mesiac som menstr. nedostala meska mi uz viac ako tyzden, robila som si uz 2 testy a negativne, takze netusim co sa deje, som z toho mimo. Viem ze test nemusi ukazovat spravne ale nemam ani ziadne priznaky ani nic... Neviem co mam robit.

Ivka 1

Bolesť brucha môže byť aj znakom prechladnutia.Čoho dôsledkom môže byť aj meškanie menštruácie. Skús si urobiť
kúpeľ v teplejšej vode s prídavkom odvaru z alchemilky lekárskej a myšieho
chvosta.Môžeš si prikladať aj teplé obklady na podbruško.

fsdj

Otestujte si svoje IQ ktoré vám odhalí vaše rozmýšlanie po stránke.LOGICKEJ.VÝPOČTOVEJ atd...Otestovalo sa už 203333 ľudí z EU tak neváhajte a zistite načo máte...Na stránke sk.iq-test.eu