Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priznaky tehotenstva

michaela8221

ahojte.neviete mi niekto poradit.pokusame sa o babetko ale zatial sa to nedari.mali sme sax a ja po sexe som mala na nohavickach krv 2 tyzdne pred menstuaciou tak neviem co to bolo???ak ste mala niektora taky problem budem rada ak sa ozvete.misa dik

vychodniarka

Meška mi menstruacia 2 dni,a vsimla som si biely vytok bez zapachu,nemam ani priznaky na menstruaciu.mala som pravidelny cyklus 28 dnovi.a teraz meska,co to znamena?som tehotna?

machulka006

martinečka: ak ti menzes prišiel v obvyklom čase, a intenzita krvácania je ok, tak je to v pohode, žiadne tehotenstvo nerieš...

.........

tak ahojte baby ja mam taky nejaky problem ako vy........len ja az na to, ze neperem antikon.no a kramy som mala dostat tak 8 teraz a nejako nist sa nedeje,v lekarni mi povedali,ze tehotensky test je najlepsie si robit az 9 den po styku....takze tak,ale mala som asi nejaky zapal tak mozno preto meskaju....raz sa mi to uz stalo ze na mesiac vynechali....a v poho:-) ale ja tiez stresujem no,mam len 23 nemozem mat este baby....ach jo

martinečka

aka je pravdepodobnost ze po prvom sexe sa da otehotniet velka ci ani nie?...a hned na druhy den som dostala kramy...mozem byt este tehotna?...ci sa to uplne vylucuje?..POTREBUJEM TO VEDIET PROSIM !!!

martinečka

aka je pravdepodobnost ze po prvom sexe sa da otehotniet?...velka ci ani nie?...po prvom sexe som na druhy den dostala kramy...mozem byt tehotna ci nie?...