Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priznaky tehotenstva

elwinka

lucy neboj sa, ja som ten stres zazila uz tiez... tie priznaky co si napisala mozu byt spojene s tym ze mas pred menstruaciou ale aj s tym ze si to sama vsugeruvavas.... mysel je mocna, vidno to u anorekticiek ktore si myslia ze su tucne a pritom su ako palicky.... nemysli na to:) vsetko bude v poriadku, drzim palec

lucy789

Dobry den..mam dostat menzes za týžden..rano mi byva horkoo..hrdlo ma boli..nemam skoro žiadny výtok..spala som s priatelom asi tak pred 2 tyzdnami...mali sme kondom len ten sa pretrhol, ale nebol este..dali sem novy a tam sa spravil..teraz mam nafuknute prsia aj bradavky..a ten vytok žiadny..týžden pred menzes...môže to byt??bojim sa strasne...robila som si uz 4 test y a vysli negativne...no bojim saa

[zruseny13]

Nie neberiem ale ked 30. aprila dostanem ako mam dostat hned idem na gyndu a davam predpisat. Ten stres mi zato nestoji....aka je dobra anti?....porad mi

angeles

miminaaa myslim ze nie si tehotna...mne sa stalo nieco podobne a nebola som tiez...hlavne sa ukludni lebo ked mas velky stres tak tie kramy na just nepridu

angeles

monulka, myslim ze ked vysadis HAK tak tam je velka pravdepodobnost ze otehotnies...aspon nam lekarka hovorila ze HAK sa nasadzuje aj zenam ktore nemozu otehotniet po vysadeni je väčšia pravdepodobnost ze otehotnie

angeles

lili myslim ze nie si tehotna...hlavne sa ukludni bud v poriadku prideu kramy a vsetko bude v pohode...nemas sa preco bat...treba trosku aj tym chlapom verit...nespravil sa do teba a to je hlavne...a anti neberies??

[zruseny13]

No ja mam problem taky ze pred 2 mesiacmi som dostala po nechranenom pohlavnom styku o dva tyzdne skvor kramy, boli normalne. Priatel sa do mna neurobil no nemali sme kondom tak sa bojim ze by mohli byt spermie aj v tom vytoku. Teraz som mala tiez v pohode kramy a o dva tyzdne mam mat dalsie no uz teraz ma hrozne bolia prsia uz tyzden ma pali zaha boli ma brucho raz na jednej strane vajecnikov raz na druhej. Robila som si pred 3dnami aj test bol negativny no aj tak sa hrozne bojim.....mozem byt tehtotna?

monulka

ahojte kocky,mam podobny problem ako miminaaa..niekde koncom februara som sa milowala s priatelom,mali sme nehodu a praskol nam kondom,dwa mesiace pred tym som prestala uziwat HOA,a 3hodiny na tom som zobrala tabletku po..tyzden na to sme boli zase spolu,tentokrat bez kondomu,a wytiahol len tak tak,ale wraj nic stihol..par dni na tom som dostala menstruaciu,sice o par dni skor,ale dostala...od wtedy sme spolu neboli a teraz mi uz wyse tyzdna meskaju...mam sa bat???:((

miska

miminaaa
Newiem taktiez si nemyslim,ze by si mohla byt tehotna...ale predsa to malicke riziko by tam mohlo byt,ale ked vravis,ze menstruaciu si dostala...tak nemyslim,ze si tehotna.