Priznaky tehotenstva

moden7471

....potrebujem odpoved na otazku..ci viem oplodnit dievca ked ma najprv vyhonila a mi trocha zostalo na penise a sme pokracovali v sexe???dakujem

Summer

:Dpreboha kolko mate rokov divcata?cez spodnu bielizen?????????aaaaaaaaaaaaaa boze ANATOMIA nic nevravi?normalne neviem ci si srandu robite..jasne ze to nemoze byt..paneboze

sisa75866

chcela by som sa opytat ci mozem byt tehotna ked prislo len k dotykom viackrat po sebe ale tiez nas chranila spodna bielizen a rifle...dakujem

jamais

Ahojte. myslite ze mozem byt tehotna,aj ked nedoslo k styku, iba k dotykom, a navyse oboch nas chranila spodna bielizen?

puklik

Prosim Vas,vie mi niekto povedat,ako sa prejavuje u zeny ovulácie a kedy vie,ze ju má...Uz asi týzden mam take zvlastne výtoky,ktoré neviem ci mam z nejakej infekcie,alebo to je dôsledkom toho,ze mam ovuláciu.Dakujem

Summer

lolita to zvracanie mas od tej tabletky...tam boli aj neziaduce ucinky napisane tak si to precitaj:)a ak si ju uzila spravne a tu druhu tiez v spravnom case je takmer nemozne ze cakas babetko...a kedze si ju uzila do 2 hodin nemas sa coho bat:)

lolita1545

potrebujem poradit... mala som nechraneny sex, asi v case ovulacie, spravil sa do mna :( ale do dvoch hodin som užila postcoitalnu tabletku... a naozaj neviem na com som... + mi je nevolno, vraciam... prosim poradte..