Priznaky tehotenstva

busiensska

prve priznaky su take, ze ti je strasna zima a mas biele usne laloky. aspon mna tak babka ucila, vraj tak spoznala, ked bola moja mamka tehotna.

marianka500

Ahojte mám menší problém.Mám 15.Len.Bola som u chalana a tak sme to chceli...Ale nebolo to ani 5min...možno tak 3-2min....Mohlo sa niečo stať?..gumu sme nemali.Bojím sa strašne.A hneď na druhý deň ma začalo boleť brucho nič iné len brucho...prosím ppomôžte mi...

zufalaa57

Mam jeden problem..:Asi pred mesiacom som mala nechraneny pohlavny styk,na druhy den asi 28hodin po styku som zobrala tabletku,menstruaciu som dostala presne kedy som mala a bola thaka ako vzdy.Kupila som si test,ktory ukazal negativny,ale po troch tyzdnoch ma zacalo nejak naduvat,mam pocit kao by mi zaludok plawal na vode,casto boli ma brucho,mam strasne citlive prsia a bribrala som..Strasne sa bojim,ze som tehotna!!je to mozne???

cica987

Awojte.. no vsetci tu mate take problemy.. tak pridam aj ja ten moj.. pohlavny styk mam cca 2mesiace.. od poslednej menstruacie som mala polavny styk len 3 krat, stale s kondomom, nestalo sa nic, nepraskol,ani nic podobne.. lenze uz 4 den mi meska menzes,.. stale sa mi to strieda.. ze mi pride po 28 dnoch.. potom po 31dni.. posledny menzes som mala 28.12, po 31 dni.. teraz nic.. chrbat ma trochu boli.. brucho len sem tam aj to len trosilinku.. prsia ma bolia len trosicku.. a tlak mam zase nizky.. neviem aky mam normalny ale vcera bol len 90 na neviem kolko. A takisto vcera som mala strasne bolesti v oblasti vajecnikov.. bola to bodava bolest.. nie taka ako ked mam kramy dost,. tak chcem vediet je sanca ze som tehotna?? bojim sa.. za 2 dni mam 18.. nechcem si znicit zivot a test si pred 18 robit nechcem.. cize asi az pondelok.. ale fest sa bojim

betina89

Mam taký problémik vyspala som sa z chalanom mali sme gumu všetko bolo OK ale keď mi povedal že tie gumy čo mame: bolo o nich písané v správach, že cez ne môže prejsť no jedno mi to nebolo. Bojím sa:(