no neberiem pred dvomi tyzdnami som ju dobrala....ale nechcela som ist pre dalsie lebooo lenchcem dalej priberat...ale pojdem si ale chcem vediet z akej sa nepriberaaa
to jje v tom ze menzes maam nepravidelny ale pred dvomi tyzdnami som dobrala antikoncepciu poslednu krabicku a menzes mi prisiel an den presne...ta moze byt ze sa mi uzpravili kramy...:(ja si ho spravim uz tetnto tyzden...lebo aj teraz mi to ukaze.do 5 tich dni si uz mozem robit test....kramy mam az o dva tyzdne dovtedy nevydrzim..
tak si pojdem k lekarovi pre anitkonecpciu...ale chcem taku s ktorej nebudem priberat...:(nehormonalnu ak taka existuje..lebo som jedla normalne tak jak ked som nebrala tabletky a som pribrala v bokoch na nohach aj an rpsiach...a ja nechcem pribbrat uz viac lebo nebudem si kupovat nove rifle....do jednych sa uz nevojdem..poradte mi aku antikonecpicu a budem si ju u lekara pytat:)
kazdy vytiahnut nevie...vies kolko deti je tak pocatych?nie kazdy sa vie ovladnut a vytiahnut v tom najlepsom..ale sa ti cudujem ze si nechas skakat po hlave.fakt..ty si asi riadne pod papucou..
no ked ta picha tak to urcite nemas z tehotenstva...ved po jednom dni sa vajicko este ani neuhniezdi v maternici preboha..nenamyslaj si...
Týka sa len 36 % ľudí z celého sveta, stojí za viac ako 60 % osobných a profesionálnych úspechov a formuje sa od útleho detstva. Čo je vlastne emocionálna inteligencia a ako na nej pracovať? čítať viac
Do reštaurácií McDonald’s prichádza predvianočný čas a spolu s ním aj charitatívna zbierka na podporu malých hospitalizovaných pacientov. Kúpou balíčka náplastí v hodnote 2 eur môžu teraz zákazníci tejto obľúbenej reštauračnej siete prispieť na aktivity neziskovej organizácie Ronald McDonald House Charities. Tá sa už viac ako 20 rokov zameriava na zlepšovanie podmienok na detských oddeleniach v slovenských nemocniciach. čítať viac