Znicena

Príspevok v téme: Znicena
Simika

Zamilovala som sa.On zadany,ja slobodna.Trvalo to pra mesiacov,posledne tyzdne ked sa neozvem on sa neozve,povie,ze pride a nepride,vzdy mu do toho nieco pride.Viem,moj problem,moja chyba.Ale ja som zalubena a citim sa mizerne.Zunovala som sa?Som len jedna z mnohych?Vzdy ked sa spytam ci to chce skoncit,povie nie.Ale ja sa len trapim.

elsa5.5

vymyšlaš no ved o to ide že jemu to takto vyhovuje aj tebe to takto vyhovuje?počkaj až na to príde jeho žena budeš mať len samú hanbu.....

jajka001_

jasne ze ti to nepovie, muzi nevedia davat kopacky. muzi nereaguju. to je ich sposob ako dat najavo nezaujem.
chcu sa vyhnut placu, scenam, proste neprijemnym veciam.

vejva

Ako sa ma citit ta jeho manzelka to tiez pochop ty si vedela ze je zenaty nak nes nasledky no ona asi nevie ze ju podvadza mozno nevie tak uz sa nespravaj ako mala a zvas svoje cinny

Simika

Mate pravdu.Nie,ja som sa ho nie so slzmai pytala,ci chce koniec.Fakt nie.Vzdy mi odpovedal,ze co vymyslam...

Neviem sa s tym zmierit,neviem,ako na neho zabudnut,na neho aj na to vsetko.To ma hneva,je mi do placu stale,nespim,len nad tym rozmyslam!

vejva

ale ved on ju uz ani nekontaktuje tak neviem co uz ti treba nechaj to tak mouno ze je uz rad ze mu nevolas a ak ti teda zavola tak az v tedy mu povec ze uz je konec

elsa5.5

no pozri,zbytočne niečo vysvetľovať,ale to aj tak skončí,takýto muž Ti prinesie samé problémy,tam ide o to že ozaj ty plačeš tak sa s tebou nedokáže rozísť,jednoducho Ty to zober ako fakt že je koniec!!!