Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mentalita slovakov

Príspevok v téme: Mentalita slovakov
Slovacisko

Stale viac a viac ma udivuje mentalita slovakov-nechcem hadzat vsetkych do jedneho vreca, cest vynimkam. Ale zila som v zahranici, kde som sa slovakom radsej vyhybala. Prahnu za peniazmi, a stale riesia kto ma viac, chvalia sa jeden pred druhym len aby mu zavideli. A este k tomu, slovak ohovara slovaka, iba kvoli tomu, ze je z inej casti Slovenska. Tak toto mi uz pripada fakt chore a niekedy sa hanbim, ze som sa tu vobec narodila.Ved sme preboha jeden narod a ked nebudeme drzat spolu, tak to potom tak aj dopadne.Dufam, ze aspon pri tom hokeji sa narod aspon na par dni zjednoti.

Slovacisko

No pockaj pozeram sa,myslim ze som v pohode.Je uplne jedno kde sa clovek narodil, ide o to aky ma zaklad a ako bol vychovany.Tiez sa skus pozriet na seba a na svoje prispevky ked tu odsudzujes vychodniarov a dedincanov

doubledog

slovacisko
ja som si vsimol, ze to, kde sa narodili, dost silne vplyva na to, ci su zavistlivi a zenu sa za prachmi.

a vsimol som si tiez, ze ludia, ktori su zavistlivi a na prachy, inym vycitaju, ze su taki isti a ohovaraju ich za to.

takze sa najprv pozri sama na seba, aka si.

lost

telerancia

Silne pochybujem ze ti bezdomovci na hlavnej stanici chcu prijat pomoc.
Skus im dat bagetu, namiesto eura, ked si ho vypytaju. V jednej ruke pivo, v druhej mobil a vo vacku strngaju tazke eura, ale on chudacik potrbeuje na chleba, no bagetu odmietne, asi myslel tekuty chleba (pivo).

A ano, tiez je to extremne recesivne ak Slovensko je cela jedna velka zumpa a zrazu LEN TIE ULICKY kde budu turisti su dokonale.. Cierny humor, alebo proste, neviem, ale je mi z toho zle :D

To je ako keby som mal prijat navstevu, a jedine co umyjem su vchodove dvere a chodbu, ale nikde inde ho nepustim, lebo je tam bordel, resp. neprepokladam ze tam pride.. proste hnus :D

Slovacisko

Doubledog, presne o takych ludoch ako si ty je tento prispevok-nic osobne, ale z toho co si napisal sa ti ani na to neda nic ine odpovedat

telerancia

...vcera som pozerala na TN a mala som dost co tam bolo povedane...za cely cas sa nikto o bezdomovca nepostara-len cest vinimky-par charit-a odrazu tolka starost koli hokeju...tiez je mi na zvracanie ked vidim niektore veci-co sa dnesnej dobe deju...

xy:)

nechapem preco hokej by mal zjednotit nezjednotitelne. slovaci su neprajni, lebo tru biedu uz od zaciatku usadenia na tomto uzemi. vacsina ma zaostale myslenie a nazory - este stale. vacsina aj ked nieco dosiahne, dosiahne to vdaka uplatkom a rodinkarstvu. mne je z toho na grc a ked som zila v zahranici, nepriznavala som sa odkial som.

telerancia

...podla mna je to uplne fuk kto je kto,ci slovak,madar cech....AK NEMA CHARAKTER STALE SA BUDE VYVYSVAT NAD INYM CLOVEKOM.
...moja osobna skusenost ked som zila este za komunistov v cz-tak stale som pocuvala slovaci to slovaci hento/jedine pozitivne co hovorili i to len muzi-ZE SLOVENKY SU NAJKRAJSIE ZENY/
...tak som sa nastahovala na zap.sk a kedze som z vych.tak zasa som pocuvala aky sme mi vychodniari-ale ked som porovnavala tie keci co som pocuvala-nicim sa nelisili-/VYCHODNIAR-ZAPADNIAR/len ako som uz pisala JEDINE CO TOMU CLOVEKU KTORY SI STALE OTVARAL H....CHYBAL CHARAKTER-NORMALNY CLOVEK SA VYJADROVAT NEBUDE TAKYMI PONIZUJUCIMI SLOVAMI NA INYCH LUDI-LEN KED MA DOVOD.
A PASTEKARI to ja som zasa pocula od cloveka zijuceho na zap.sk ze to boli nazvany BRATISLAVCANIA preto lebo na chaty si nic ine nebrali len same konzervi a s toho tam zili.TAK KTOVIE KDE JE PRAVDA.KAZDY SI UROBI ZAVER SAM.
MYSLIM SI ZE KAZDY CLOVEK NA TOMTO SVETE MA PRAVO NA ZIVOT CI TO JE Z POLSKA-UKRAJINY,BA A cI VYCHODNEHO SLOVENSKA.
...a ze vychodniari hladaju pracu v BA?A CO JE NA TOM?BA zasa ide dalej na zapad a tiez maju rakusaci,nemci nadvat na BA?JE TO NORMALNE-TAKA JE DOBA KAZDY SI HLADA PRACU TAM KD JE ABY SA NEJAK UZIVIL.

ta3

kazdy narod ma svojsku mentalitu, pre tu slovensku je vyrazna zavist a nejednotnost, ale aby som len nehanila, musim Slovakov pochvalit za ich vysoku pracovnu moralku, lebo v krajine kde zijem, pracovna moralka je proste mensia ako mizerna

bibi123

Ainka Dnes 22:02 - to mame byt doma na vychode a hladovat?-to je presne to, o com som pisala:O))) ze vychodniari umelo vytvaraju konflikty takymito vycitajucimi otazkami:O))) akokeby Bratislavcania za to mohli...ja byt Vami, a mat Tak blizko Ukrajinu a Polsko, tak uz podnikam tak, ze by mojich dalsich 10 generacii nemuselo pracovat...:O)))
v prvom rade by vychodnari mali riesit romsku otazku-stopnut pridavky, davat len poukazky na jedlo a rodinam, ktorych deti nechodia pravidelne do skoly, bezmilosti brat a dat pod vychovu statu(lebo dieta, ktore vyrasta v takomto prostredi, nemoze sa, ani keby velmi chcelo, zaclenit do spolocnosti), keby vyriesili tento problem, tak by podla mna isli rychlo hore za takych 20-40 rokov, co terajsia generacia kakaovnikov odrastie...druhy velky problem je v tom, ze asi vsetci mudri, sikovni, VS vzdelani ludia odchadzaju z vychodu prec, ked tam zostanu len ludia s IQ 50 a menej, tak sa necudujte, preco Vam tak jednotlive regiony upadaju, ze tam nie je praca, lebo nejaky neschopny baca sotva vytvori prosperujucu fabriku s tisickami pracovnych miest.. teraz bola doba, kedy sa z fondov mohlo financovat mnozstvo projektov-vychod bol zvyhodneny prave kvoli tym kakaovnikom a strasne malo podnikatelov to vyuzilo-ved si len pozrite aka bola cerpatelnost fondov...
jajka001_-pastikari sa volakedy volali vychodniari, lebo si nabalili chleba a pastiky a hor sa do BA:O)))
jajka001_ 19:49 - tak potom budes kocka, ked Ti zastavuju:O)))
lost-tak od zajtra zintenzivnim posilnovanie, aby som udvihla mojho psiska na ruky a mohla to s tym prechodom vyskusat:O)))