Ahojte vrátila som sa z nemocnice, robili mi amnio a zatial to vyzera OK no musím ešte čakat nekonečné 3-týždne na ortieľ. Ale by som sa niekoho rada opýtala, či nevie kde sa robí ultrazvuk 3D alebo 4D a či na to potrebujem potvrdenie od môjho gynekologa ,ja si myslím,ked saq za to platí tak nie ale chcem počut Váš názor a ešrw ten ultrazvuk by mal byt v Kosiciach .Ešte raz vrelý dík aj za to,že ste na nás mysleli a držali palce.
ultrazvuk 3D-4D
na co sluzi 3d a 4d? je to lepsie nez klasicky podrobny morfologicky ultrazvuk v 20 tt? kedy sa 3d robi a je lepsi na diagnostiku vrodenych vyvojovych chyb,alebo co sa nim vlastne skuma?
Zdravím všechny. Ráda bych věděla, jaké máte zkušenosti z Levic-4D ultrazvuku, kolik obrázků a jak dlouhý záznam dělají. Jsem ve 29 t, na jednom 4D jsem byla v BA, máme 2 foto a čtyři tří minutové záznamy, tak bych to ráda porovnala, protože se chystám ještě na jeden, ale nevím, kam. Moc díky za odpověď. Mona
Dobry den. Prosim o radu, som z BA a hladam ultrazvuk, prosim napiste kde a za aku cenu sa da spravit 3D/4D ultrazvuk.
My sme dve v praci.Kolegyna ked sa chce nieco o zdravi dozvediet, tak pise aj pod mojim menom.Mne to vobec nevadi, az na par individui, co sa vyskytuju na tomto fore.
agina, to poznaju viaceri tvoju mailovu adresu a heslo, pod ktorym si tu registrovana???
tak daj sem, zverejni, pomozeme aj my s prispievanim pod tvojim menom :-DDDD
agina to nechcela vediet pre seba.My totiz prispievame viaceri pod menom agina.
agina, jeden mesiac má štyri týždne, tak ak si tehotná trebárs 12týždňov si tehotná 3 mesiace, lebo 3x4 je 12. Ale tehotenstvo sa počíta od poslednej menštruácie, takže tehotenstvo trvá 10 mesiacov.
agina???????????????????????????????????? nekomentujem.