Su tu niake nasť-rocne mamičky ? Píšte mamičky budem sa tešiť . A aky nezor mate na 16 rocne mamičky .
Násť-ročne mamičky
:D to je pravda, krpec setri sa, lebo zatial to vyzera tak, ze tvoje generacia bude makat do 80tky :D
Drz vtaka v gatiach a vsetko bude OK:
tpch......ja sa tiez asi nedozijem dlho :)))
Asi mam tiez ich uchylku :)))
No a u tejto sa o neposkvrnenosti asi tazko da hovorit :-D
Maros, ale v tych kmenoch sa dozivaju tak 45-50 rokov, kedy su povazovane za starenky. Tu v 5O rokoch makas naplno.
Inac sranda,ze v mnohych kmenoch na svete su praveze 15-16 rocne dievcata ziadostive pre muzov. Ta neposkvrnenost a ta krasa mladych dievcat je uzasna a vzrusujuca.
neboj, aj tato doba zvieracich zvykov-sulozit hned po dosiahnuti pohlavnej zrelosti-casom pominie.
Si proste nezrely a emocionalne nevyrovnany teenager, ktory raz bude mat pocit krivdy a nespravodlivost, preco prave ty. Ked ta tvoj samcek podvedie prvykrat (snad si nemyslis, ze ten 15-16rocny s tebou trvalo ostane??!), ked si budes musiet odopierat zabavu, lebo budes pri decku, ked budes s problemami zvladat skolu, ked ti budu utekat lepsie zamestnania kvoli vysledku sukania...
Vsak uvidis. Nie si prva, ktora sa nechala nabuchat a ani posledna. Stava sa.
Ale obhajovat sa tym, ze je to predsa "povolene" a ty si chcela skusat..to je taky detsky argument, ze az.
Este je jedna moznost-zavesit po narodeni decko na krk tvojej materi a zit si po svojom. Tak budes mat surodenca, ktory bude aj tvojim deckom.
:D ze som vyrastala v inej dobe? :D no elektrina uz bola, to ta mozem ubezpecit a mamuty som tiez nelovila :D dokonca ma nezastihlo ani pionierstvo :D vies krpec, niektori sme zodpovednejsi, ini nie. ti nezodpovedni maju deti v 15tich, ti zodpovedni nie. a medzi zodpovednost ratam aj zdrzanie sa sexu v 15tich, 16tich rokoch, napriklad. pretoze ak deti maju sex, nie je to spravne, u seba to sama vidis.
Krpec, doba s tym nema absolutne nic. Trtkajuce deti su chore za kazdych okolnosti bez ohladu na to, ci mas chut skusat, alebo nemas. To, ze je nieco "povolene" este neznamena, ze je to spravne. Jednoducho v 15 si soplanda a to, ze sulozis, ti dospelost neprida.
Uvidis, co si budes mysliet o 15 rokov, ked tvoje decko z teba urobi babku v 30 rokoch:-D