Násť-ročne mamičky

Krpec3

:DDD Čo moja závidíš? ;)Alebo si nepochopila, čo som napísala, pretože to bolo nad tvoje inteligenčné schopnosti? ;)

Krpec3

Tak som si to tu prečítala ešte raz :) Po prvé, kto povedal, že mám 15? :D Po druhé, malý je už na svete, úplne zdravý, kojíme sa a dobre spinkáme. :) Môj priateľ nemá 15 ani 16 a na vaše prekvapenie má už vyše 20 ;) A keďže bývame spolu už trištvrte roka, nemám dojem, že sa na mňa vysral :) Možno ten váš by vám to spravil, ale nie všetci sú ako vy ;)A podľa mňa je nezodpovednejšie, porodiť bábo a dať ho preč. A verte mi školu mám vybavenú ten rok aj niečo to zvládneme ;) Mňa by len zaujímalo, či tu niektorá z vás má deti :P lebo mám dojem, že nie ;)

SairaHAhmed

boha v 15 sa vyšudriť, potom ešte aj decko mať? Ty si vyrastala s cigáňmi?Potom ležať rodičom na peňaženke, vždy im vešať svoje decko na nos ked sa chceš ísť zabávať lebo si ešte mladá nie?

LETICIA

no ano mas pravdu je ina doba, ale chora doba...
mne pride skoro na sex v 15-16, ved baby v tom veku uz mali tolko sexualnych partnerov, ze pretrkali uz na cely zivot a je to tak o 10 rokov, tu bude mat mozno kazdy druhy aids a kazdy druhy nevlastny surodenec.

Laurina22

Je normalne,ze ta pritahuju mlade kocky.

A s tym emrcedesom mas pravdu Tpch,skoda len,ze ten zenac sa na tu tehotnu 17-ku zvysoka vydrbe.

tpch

Maros, keby ta pritahovali 50rocne vysusene tresky, alebo vypasene klobasy, tak by si nebol normalny. Nie si nicim vynimocny :-D A babenky to aj vyuzivaju. jedna v 17 rokoch otehotnela, lebo sulozili v mercedese a jej sukac si nechcel znecistit auticko svojim semenom. No tak ho umiestnil do nej.

tpch

Jej generacia bude makat, kym nepodochne. Vsak aj pan minister nam to odkazal cez media. Vraj, mladi, setrite si na dochodky uz teraz, peniaze nebudu. Ale ti cierni s tym nemaju problem, ti dostanu prachy vzdy.