Bohuzial som vaznejsie ochorel a cim dalej tym viac sa stretavam s totalnou aroganciou aj u tych lekarov,ktori ked som bol zdravy boli milucki, zlatucki napr pri preventivnych prehliadkach. Vtedy som podnikal a tak som im stale doniesol malickost. Teraz sa na to zabudlo a drzost nema konca. Samozrejme je medzi nimi aj vynimka bohuzial, iba jedna. Lezal som v nemocnici a tam je to uplna hroza. Ludia su tam ako posledne nuly. Lekari - dho nic - a pacient na poslednom mieste. Boze kde to spejeme. Bez uplatku vam nespravia ani vysetrenia, ktore su vyslovene potrebne. Nadobudol som pocit ze lekari sa stale za niecim zenu a prave pritomny pacient je pre nich na obtiaz. Tak potom naco su tam? Ake mate skusenosti vy?
Nasezdravotnictvo
Ja v nej pracujem,v 27.Ale nasu poistovnu si lekari chvalia,su velmi spokojni,platime nacas,co je pre nich velmi dolezite a sme ochotni aj navysit limity,ak to potrebuju a maju to adekvatne zdovodnene.Samozrejme,ja nehovorim,ze sme super vo vsetkych smeroch,ale mne osobne sa este ziaden lekar nestazoval.Ja som ako poistenkyna presla s VSZP,nakolko 27 je aj moj zamestnavatel,tak som to neriesila vobec.Doveru som nezvazovala absolutne.
Laurina,aj ja som v 27,ta je najlepsia.ale naozaj,nehovorim to len kvol itomu,ze so mtam,sli sme tam este zo Siderii,odbornici nam poradili (mamininy zanmy)ze kde ist.
áno,so mfamr.laborant a teda viem,ako to je s poistovnami,a najhorsia je Dovera,uz mame na nich strasne nervy,tak su pridrbaní,že skoda reči.odmietnu preplatit vozik ujovi,co nema jednu nohu,ze nech chodi o nem.barlach..................no comment
PENTA vlastni Doveru,Dr.MAx a polikliniky ProCare---no ako so mspominala,robim ako farm.laborant a mnohým pacientom nechu vela veci preplatit,napr.aj teraz jedna pani ze nech si na vymenu klbu pocka pol roka,alebo nic a sa jej pýtam,že kde je(tusila soma ona ze Dovera a jej,tak sa ani necudujte....
S tou Doverou mas pravdu! Patri spolocnosti Penta, takze cvakat za Vas nebude, to mi verte.