Bohuzial som vaznejsie ochorel a cim dalej tym viac sa stretavam s totalnou aroganciou aj u tych lekarov,ktori ked som bol zdravy boli milucki, zlatucki napr pri preventivnych prehliadkach. Vtedy som podnikal a tak som im stale doniesol malickost. Teraz sa na to zabudlo a drzost nema konca. Samozrejme je medzi nimi aj vynimka bohuzial, iba jedna. Lezal som v nemocnici a tam je to uplna hroza. Ludia su tam ako posledne nuly. Lekari - dho nic - a pacient na poslednom mieste. Boze kde to spejeme. Bez uplatku vam nespravia ani vysetrenia, ktore su vyslovene potrebne. Nadobudol som pocit ze lekari sa stale za niecim zenu a prave pritomny pacient je pre nich na obtiaz. Tak potom naco su tam? Ake mate skusenosti vy?
Nasezdravotnictvo
ja viem,sesterka je sestricka,tak viem ake veci ma doma od dilerov,ktori chcu aby propagovala len ich vyrobky.a este robi na onkologii kde sa topiaci aj slamky chyta,tak mi nehovor....od zdrav.madraci pre celu rodinu az po drahe bonboniery od ludi...a to je len sestricka.ved doktory beru len peniaze,nepotrebuju ziadne vajicka a slaniny,popr.kavy...
vsetky zdr poistovne su jeden velky bordel.Otec ma doveru tak cakal na oper. zlcnika mesiac,obycajna operacia laparoskopicky,este aj doktor cakal,ale ja som mu jasne "vyslovene" naznacila ze si robi taku istu pracu ako ja,tak preco by mal nieco chciet.dalej babka cakala na vymenu klbu neskutocnych 7 rokov v Presove.ano 7 rokov.viete ma svoj vek mozno si myslli ze sa nedozije.naco vymenit klb v 74 rokoch nie?a to cely zivot robila,odvadzala odvody.je to proste hanba.a co sa tyka zdrav. prehliadok,chodim pravidellne kazdy rok ved tam idu moje peniaze tak vsade chodim pravdu povediac z recesie.ved preco by mali davat moje peniaze niejakym ciganom atd.,alebo minat na tie svoje potreby,
silvikh ani ja moc nechodím lekárom,ale človek ozaj nevie ako sa tam dostane:D do nemocnice,tak držím palce aby Ti to dobre dopadlo,nikto nechodí rád po lekároch...
žiadne úplatky lekárom nedávam,nechodím k súkromníkom a prístup?0 bodov,nepríjemná,neochotná,nezaujíma ju aký mám problém ona si jednoducho melie svoje:D už ked otvorí dvere a ten jej nervozny výraz:D,čaká že jej dám úplatok,ale to môže akurát tak čakať,druhá lekárka je milá,príjemná,čo je dôležité že ma počúva aký mám problém:)snaží sa mi vždy maximálne pomôcť,maximálne som jej dala kávu,už som jednu lekárku vymenila tak to spravím aj s tou prvou,v nemocnici som mala veľmi milé sestričky nemôžem povedať:)
inak,vies co je odveci? nedavno nam prisli reklamovat vozik,ktorý mali 3 mesiace,bol totalne zdemolovaný,taký sme este nevideli.(samozrejme,cigani...)a jasne,ze im poistovna neuznala reklamaciu(DOvera)ale to ja uplne beriem,ani ja by so mto,pretoze raz im vozik menili(blbci) a som rozmyslala,ze co budu teraz robit,ked jemu ho treba,ale netusim,coi s ni mporobili,to by si musela vidiet,to akoby ho naozaj hodili z bytu na 10tom poschodi.
a ona cigana potom prisla a s poukazom novym,schvalenym,od 27,sa prepoistili!!!oni vedia,ako vydrbat so vsetkymi!teraz,ked sa im daco zase stane s nim,tak sa zase prepoistia asi do VSZP,lebo tam este neboli,a zase budu mat novy vozik!!toto by sa tiez mohlo trosku ustrazit...