No, ööööö, ja neviem, nepripravil som si temu :D
Preco su dnesne zeby take ake su? :)
Dnešné ženy
Ale nie, muži nie sú najhorší. Muži...to je strašne všeobecný pojem. Len nechápem o čo v tejto téme ide. Chcú si muži zanadávať na ženy všeobecne? Preboha, každý je individualita, tak ako môže niekto pokladať tak všeobecné otázky? Prečo sú ženy TAKÉ aké sú? - čo znamená TAKÉ? Ja viem, prečo som taká aká som - lebo ma tak vychovala rodina, moje okolie a dnešná doba. Ale pochybujem, že všetky ženy sú také isté ako ja...
Preco su ake su?Lebo na nich spolocnost kladie privysoke naroky, zena chce byt vzdelana, chce mat karieru aby nebola zavisla od muza a necitila sa nepotrebna, chce vychovavat deti ako najlepsie vie, starat sa ukazkovo o domacnost a popri tom sa starat o seba aby nejako vyzerala.No a nakoniec snazit sa byt uplne v pohode, co je niekedy nesmierne tazke cim vsetkym si musi prejst za jediny den.Tak preco su dnesni chlapi taki aki su a nedokazu to pochopit?Chcu mat postarane, navarene, zarobene a to vsetko aby im robila krasna zena.To su zase naroky muzov
To isté by sa dalo opýtať aj ohladom chlapov. Stačí, keď si prečítaš fórum a 70% z toho sú témy o tom ako sa chlapi "perfektne" správajú k ženám. Uhlie a podobní sem chodia väčšinou podkopávať a niekedy až ponižovať ženy, ale ja môžem ako žena to isté aplikovať na chlapov. Tiež sa mi hnusia dnešní chlapi - nie všetci, ale špecifický druh :) Ale nebudem to tu vypisovať, zhadzovať teraz všetkých mužov len kvôli nejakej konkrétnej skupine, kt. mne osobne nevyhovuje. Preboha, šak je tolko ludí na svete, je nemožné hovoriť o ženách a mužoch v nejakých všeobecných rovinách.
Každý je iný, niekt. sú si podobnejší a niekt. menej. Buď rád, že existujú všelijaké ženy (aj keď pre teba niekt. "nevhodné"), aspoň si každý môže vyberať podla svojho gusta ;) a zistí, čo určite jeho gustom nie je. Tomu sa budem vyhýbať. Dnešná doba je taká aká je a preto sa aj nároky na partnera zmenili oproti minulosti. Treba predsa vždy myslieť aj na budúcnosť.
A možno by som sa aj čudovala, keby ste si nejakú ženu našli s tými vašimi úžasnými názormi a predsudkami voči ženám.
lost, zenam nemozes zazlievat ze sa im pacia vzdy len ty ´borci´ , je to zakodovane v ludoch, kazdy si podvedome hlada co najlepsi geneticky material pre svojich potomkov... teda aspon takto vedci tvrdia ze to funguje :-), ale myslim ze so zenami je to rovnako ako aj s nami, len si pospomynaj, vzdy sa ti pacili len dievcata, po ktorych salela cela skola? podla mna nieee, aspon mne nieeee, pacili sa mi pekne, to ano, ale takym niecim ine, neviem to dost dobre vysvetlit, dufam ze vies co myslim, no a tak teraz pride moja myslienka :-), myslim si ze pre kazdeho (takmer :D, no mozno aj uplne kazdeho, nemam ako tuto teoriu dokazat, takze jemne odchylky sa mozu vyskytovat :) existuje sa svete, nazvyme to jeho ´protajsok´, nemyslim tym ako zaprona cast jeho ja :D, myslim tym pre neho dokonala polovicka, s ktorou sa budu vzajomne milovat a vsetko to ostatne co tam musi byt, aby to fungovalo, no a myslim si ze na svete takychto protajskov mame o dost viac ako len 1 :)... soooo lost don´t worry, keep searching and i believe, one day u find her :-) a uhlie, zdravim ta, uz zase v diskusii o zenach :-), vzdy sa na tvojich prispevkoch dobre pobavim xD
hovorí sa že vrana k vrane sadá, rovný rovného si hľadá...myslím že je to tak väčšinou, aj ked to hľadanie niekedy možno trvá dlhšie, netreba strácať nádej...preto si povrchné ženy hľadajú povrchní muži...a tie nie tuctové si nájdu tí netuctoví...súhlasím s ta3 vo všetkom, prajem veľa šťastia...
lost a ty chces skaredu, hlupu, nevzdelanu, chudobnu? :)
stazujete sa ze zeny chcu alfasamcov ale sami by ste najradcej alfa samice..aspon pekna nech je, ze?
Dakujem Vinetka, Tebe tiez zelam, aby sa Ti splnilo to, po com tak velmi tuzis
Moj muz je Armani model, k tomu ma VS vzdelanie, vo svojom obore je spickou, zaraba velmi dobre, je starostlivy a verny, len si roky myslel, ze budeme viest bezstarostny zivot a ja ho teraz tlacim do dietatka:))
milli, neboj, najdes ho, ja som roztrepala dve auta a najnovsie som oskrela a manzel mi nepovedal na to vobec nic! No schovavam do narucia skor ja jeho, ked pride po 14-tich hodinach unaveny z prace. Ale radsej tak, ako keby mal sediet pri mne cely den doma a nemali by sme co do ust...
ta3 super, nech sa vam vztah pekne rozvija!
Lost
nevesaj hlavu darling, ani zdaleka nie vsetky normalne su obsadene, chce to len odvahu a trpezlivost pohladat
Uhlie
ja Ti Karle nevim, co potom vlastne som?, muz rozhodne nie, ale ani zena podla Tvojho popisu, asi budem nejaka divna, ved ja aj hovorim, ze nie som tuctova a som na to aj patricne hrda
nie som klasicky veriaca, ale teraz uz verim, ze naozaj Panboh stvoril truhlicu pre kazdu opicu. Po dvoch nevydarenych manzelstvach a niekolkych nestastnych laskach, po viac ako tridsatrocnom hladani som konecne nasla vhodnu truhlicu pre tu divnu opicu, este stale mam problem tomu uverit, ze konecne sa to naozaj stalo. Ked prichadzam k mojmu drahemu, vzdy si najdem na mojom nocnom stoliku kyticu cerstvych kvetov vo vaze, niekedy hned vedla aj misocku s bonbonmi, ak je prave v robote, v mikrovlnke ma caka hotova vecera, v dvd prehravaci nastaveny film s instrukciami uz len ktory gombik stlacit, aby som sa nahodou nenudila, nie je bohaty, ani krasny, ale ma nadhernu dusu, pri ktorej sa citim ako najbohatsi clovek na Zemi. Pre tych, ktori by uz najradsej hodili flintu do zita, nech som svetlym prikladom, nerobte to, laska kvitne naozaj v kazdom veku a naozaj Panboh stvoril truhlicu na kazdu opicu, ja som musela cakat dlhe desatrocia a odist az na druhy koniec sveta, ale svojho princa som nakoniec nasla a verte, je hodny tolkeho cakania.
Milli
Tebe a vsetkym prajem, aby ste aj Vy nasli vsetko to, po com tak velmi tuzite.