No, ööööö, ja neviem, nepripravil som si temu :D
Preco su dnesne zeby take ake su? :)
Dnešné ženy
no tvoj prispevok 20,32. nejak mi nedochadzaju suvislosti. kto zdoraznuje a vypisuje ze je nezavisly?
jajka,
co k comu?
uhlie, to bolo k čomu?
jajka,
nemyslim, ze niekto kto je nezavisly a samostatny by mal potrebu o tom stale vypisovat na nejakom. Naopak, potreba to zdoraznovat je skor urcitym znakom zavislosti.
rofl - dik :)
no este to ma vychladnut, ale ja som zabudol hodit rohliky do truby, kez uz bola horuca, ach jaj :D
tak nic, to sa neoplati, nieco nove musim vymysliet :D
inac sa to podarilo tka na 90% :)
nabuduce to bude urcite lepsie, viem kde som spavil mensie kozmeticke chybicky :D
vyhoda pecenia je ta, ze si mozem upravit recept, viem co zjem a hlavne - nebude tam alergen atd :)
ale inac to stoji cas :D bolo by super ak by som dosiel do nejakej budky (telefonnej?) ako vo FUTURAMA3000 a povedal: chcem toto a toto :D a ono sa mi to tam super cerstvo teleportuje :))
Tak predsa len ženy a muži vedia spolunažívať v pokoji a harmónii :) Aj keď tu riešite viacmenej jedlo, ale láska predsa ide cez žalúdok :D
No ja som teraz na výške, takže s tým varením...no...variť viem a baví ma to, ale musím sa priznať, že na priváte si varím 3-4 jedlá stále dokola :D
Mne osobne sa páči keď aj muž vie niečo uvariť/upiecť. Je to milé keď občas navarí niečo pre ženu :) Ale bohužial s tým osobné skúsenosti nemám.
:))) tak nech to je jedlé :) ja peciem fakt len na vianoce, inak sa mi nechce lebo nie som moc na sladké. ale to tiez len take jednoduche veci, ja sa nerada prplem s jedlom.
ale nie, vsetko je OK, dokonale casovanie, prisiel som pred pipanim o 1 minutu skor :D
to je ako vstavanie, zabudnem si nastavit budik (resp lahnem si a potom mobil hladat uz nechcem) a vstanem 6:44, tj 1 minutu pred tym ako BY mi zazvonil budik :D
Obcas je to casovanie dokonale perfektne (napr 1 sekunda pred pipanim), lenze to je bohuzial len nahoda :D