No, ööööö, ja neviem, nepripravil som si temu :D
Preco su dnesne zeby take ake su? :)
Dnešné ženy
kdejeIQ je tu dost tem kde sa vseobecne kyda na muzov a aj v tych temach, ktore zalozi baba aby sa postazovala na svojho konkretneho priatela, tak casto tam vidis aj vseobecne hodnotenia o vsetkych muzoch, samozrejme negativne. inak tato tema najskor vznikla kvoli inej teme, ako si si uz sama vsimla. a mozno tato tema mala byt aj nejake to memento pre zeny, ze nie su o nic lepsie ako ich chlpatejsie :) naprotivky. za zmienku stoji, ze sa tu snad ziadny chlap doteraz nestazoval hoci by urcite bolo na co. takze take it easy. :)
dnesne zeny sa lisia od tych predtym tym, ze nepotrebuju muzov. predtym neexistovalo ze by sa zena nevydala, to bola chudera alebo nieco este horsie. teraz sa zena vyda, rozvedie a kludne existuje bez muza, alebo sa vobec nevyda, alebo zije so zenou :)muzov pouzivaju na sex, bez zavazkov, a nepytaju za to ani peniaze, co tiez predtym nebolo. take su dnesne zeny. neviem preco sa muzi stazuju, aj tak vzdy chceli zeny co by sa chovali ako chlapi :)
KdejeIQ,
asi chodis dost malo na toto forum, ked nevidis temy, kde sa kyda vseobecne aj konkretne na muzov.
rofl,
poslúž si ;)
Keď to majú ludia za potreby - stále sa len sťažovať na druhých a hladať chyby na druhých...nech sa páči. Len tu sa mi nepáči, že sa "kydá" všeobecne na ženy, tie témy čo som myslela sú zamerané skôr na konkrétnych jedincov.
Ale to je fuk, takéto témy mňa osobne vôbec nezaujímajú a kvôli nim na fóra nechodím. Ohováranie a sťažovanie sa nájdem v každodennom reálnom živote.
Dnesna zena,
si teda zabila.Tak spolocnost kladie naroky, alebo zena chce? Neviem o tom, ze by spolocnost kladla na zeny nejake ine naroky, ako v minulosti. Cely problem je akurat v tom, ze zeny si z dlhej chvile zmysleli, ze chcu robit presne to , co muzi.
Hej, až teraz som si všimla, že je tu opačná téma :) Podla mňa tiež nie moc zmysluplná. Tam budú ženy nadávať na mužov a muži im to budú vyvracať a tu presne naopak :)
kdejeIQ
o co v tejto teme ide? :)
noo, ja neviem, ked som ju zakladal, zalozil som ju lebo som videl temu "dnesny muzi" cize aby to bolo vyrovnane (v tom zmysle, nech je kazda moznost pokryta) :D
viac menej pre zabavu, nie ze by som mal potrebu na niekoho nadavat alebo tak, nevidim svet zatial tak cierno :)
ale bol som zvedavy na reakcie atd :)
toto je vseobecna tema o zenach pre muzov a tamto vedla je vseobecna tema o muzoch pre zeny :))