Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dnešné ženy

lost

rofl, neee :) ved ak to bude zle tak to vymazem :)
ale tak, to by muselo byt riadne zle upecene, ak by mi z toho malo prist zle :D

ale nie vzdy sa vsetko podari :)

tazko povedat, ale cim viac experimentov, tym viac zlyhani :D

ale tak som flegmatik :)

lost

prave teraz cakam na dopecenie jednej torty, som zvedavy ako sa podari :D
to bude moj prvy pokus :)
ale obvam sa ze som tam dal o 1/3 viac kakaa, i ked recept pisal ze 3 lyzice, mne sa to nezdalo, ze to by bol extrem (na cca 3/4 kila inych surovin) a tak som tam dal 3 male lyzicky, ale cca v polovici miesani sa mi nezdala farba, tak som tam hodil dalsiu lyzicku a je tam citit vela kakaa :D
no co uz, nastastie som si kupil suroviny na 4 pokusy, cize pohoda :D

lost

jajka001_

jo babka a potom mamina a potom ja sam :D

maju proste dlhorocne skusenosti pocitane v dekadach, cize to nejde len tak lahko porazit :D

ale naucit sa to da, chce to len vela praxe
pokus-omyl
cim viac omylov, tym viac skusenosti :)

rofl

ze vikend v mcdonalde, to sa aj da. to uz musi byt aka lenivost u tych rodicov, ze nie su schopni vymysliet nieco normalne.

rofl

aj mne este pecie mamima, hoci uz by som bol radsej keby som si piekol sam. varenie je v pohode, to by som zvladol, hoci s obavami. horsie je to s umyvanim riadov, to neznasam. a poriadok tiez extra nemusim. teda aspon nie taky prehnany.

jajka001_

lostovi pecie este mamina, pravda? :)to je este skorsia generation. myslim ze muzi vedia piect rovnako dobre, ak chcu. aj varenie by zvladli, ak by chceli.

jajka001_

asi to ze venovat sa im. no vies zas ked chodia do prace tak nemaju tolko priestoru na ne ako ked su doma s nimi. a ked su doma tak ich muzi casto urazaju ze nezarabaju a teda nemaju na nich pravo tak radsej idu do prace...a je to skoda, hlavne pri tych mensich detoch. a tiez vikendove akcie, ked sa travi vikend v obchodnom centre, v mcdonalde, nic moc pre tie deti. pritom maju tolko moznosti, ktore sme my nemali.

rofl

lost ako ktore vedia piect. tak ty mas stastie, ze ta tvoja piect vie. kde je pravdepodobnost vyskytu takehoto druhu? :)

rofl

ale ved hej ja to beriem, ze maju na vyber. ved to je na druhej strane aj fajn. ja som sa len chcel postazovat :) a ja ten "pozitivny vztah k detom" chapem v sirsom vyzname, nie je to len tuzba po dietati. ale neviem ci by som to vedel zrozumitelne vysvetlit.