No, ööööö, ja neviem, nepripravil som si temu :D
Preco su dnesne zeby take ake su? :)
Dnešné ženy
casto zeny hovoria, ze im chybaju prejavy ucty od muzov. ale ja si myslim, ze aj chlap potrebuje aby mu zena prejavila uctu. no a toto sa podla mna tiez akosi vytratilo. takze tam mozno treba vidiet problem. ucta musi byt vzajomna, nikto nebude prejavovat uctu niekomu, kto je nevie prejavit naspat.
niektorym ano, a je ich viac ako ich bolo kedysi, a to je preto ze maju na vyber kariera-rodina. predtym na vyber nemali, museli mat deti. ale stale je viac takych ktore rodinku chcu.
netvrdim ze to nechceli, jasne ze to chceli, preto vzniklo feministicke hnutie. chceli byt nezavisle. ale tak vzdy sa najdu take ktorym sa nieco nepaci :)
myslim ze zenam chyba hlavne muzska galantnost. inak jasne ze su zeny ktore su rady samostatne a su take ktore su lenive a chcu sa nechat zivit. ale aj muzi su taki
uhlie - ale urcite su take, zavolaju si gigola, zaplatia mu za sex. osobne take nepoznam ale su. a tiez su take co sa s chalanom proste vyspia kvoli sexu.
rofl- suhlasim, potom by to uz neboli zeny.
jajka,
nestretol som este zenu, ktora by za sex nepozadovala nejaku formu penazi. A nemyslim si, ze by zeny mohli byt nezavisle od muzov. A ni naopak.
ja len tak vseobecne :) ze sa vzdy stazovali na tie ich zenske stranky, ake su precitlivele, atd, no a teraz sa to meni