Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dnešné ženy

lost

Ale musim uznat, ze piect vedia :D
ono sa to nezda, ale je to namahava praca :D
hlavne na ruky, ked clovek nic nerobil len tukal do klavesnice :D

rofl

casto zeny hovoria, ze im chybaju prejavy ucty od muzov. ale ja si myslim, ze aj chlap potrebuje aby mu zena prejavila uctu. no a toto sa podla mna tiez akosi vytratilo. takze tam mozno treba vidiet problem. ucta musi byt vzajomna, nikto nebude prejavovat uctu niekomu, kto je nevie prejavit naspat.

jajka001_

niektorym ano, a je ich viac ako ich bolo kedysi, a to je preto ze maju na vyber kariera-rodina. predtym na vyber nemali, museli mat deti. ale stale je viac takych ktore rodinku chcu.

rofl

no a este by som doplnil, ved nech sa aj postazujem trochu :), tak mam pocit, ze dnesnym zenam chyba taky nejaky pozitivny vztah k detom. ale mozno sa mylim a je to len moj subjektivny dojem.

jajka001_

netvrdim ze to nechceli, jasne ze to chceli, preto vzniklo feministicke hnutie. chceli byt nezavisle. ale tak vzdy sa najdu take ktorym sa nieco nepaci :)
myslim ze zenam chyba hlavne muzska galantnost. inak jasne ze su zeny ktore su rady samostatne a su take ktore su lenive a chcu sa nechat zivit. ale aj muzi su taki

rofl

jajka ale trochu poopravim tvoj prispevok z 18:24. to hlavne zeny chceli by take ako chlapi, hoci doteraz nechapem preco. a teraz ked to uz skoro maju tak sa na to stazuju. si myslim, ze toto ma blizsie k realite ako to co si napisala. ci myslis, ze nie?

jajka001_

uhlie - ale urcite su take, zavolaju si gigola, zaplatia mu za sex. osobne take nepoznam ale su. a tiez su take co sa s chalanom proste vyspia kvoli sexu.
rofl- suhlasim, potom by to uz neboli zeny.

uhlie

jajka,

nestretol som este zenu, ktora by za sex nepozadovala nejaku formu penazi. A nemyslim si, ze by zeny mohli byt nezavisle od muzov. A ni naopak.

jajka001_

ja len tak vseobecne :) ze sa vzdy stazovali na tie ich zenske stranky, ake su precitlivele, atd, no a teraz sa to meni