Som velmi chuda

Príspevok v téme: Som velmi chuda
Sabínka151

Ahojte mam 15 rokov...o 6 mesiace budem mat 16.Mam hrozný problem som strasne chudá Meriam 162 cm a 42 kg...Je to málo že ? ...Chcem hrozne pribrat...viem,že napisete niečo take že som este vo vývine že sa to zmení...ja viem...ale ako pre každu pubertacku je pekne ked sa chlapec za nou otočí a tak..a prave v puberte to každej dievčine vadí...V septembri idem na novú školu chcem byt iná...Spolužiaci maju priblbe reči na mna...Vážne mam chude nohy, ruky vsetko...Ani sukne nerada nosim...Doktorka povedala,že som dost chuda ale postavu mam pekne tvarovanu..Co mam robit? Hrozne ma to trápi :(

Tucna baba

Ja mám 13 rokov, 160 cm a 42 kg a pripadám si tučná. Chcem schudnúť ale neviem ako aby som nemala anorexiu, nejaké zdravotné ťažkosti tak neviem... A diéty určite nie... Na to mám ešte asi málo rokov.

zuzi74

Vychrtlik vidis a je to tu:-) Tiez som sa pre to trapila v tvojom veku a teraz...jejdanenko, som rada, ze som chuda.
Trolli, ono je rozdiel chuda a chuda postava. Ak mas stavbu tela v tom zmysle, ze nohy a ruky ako 2 patíky, tak tam je problem pribrat v tych partiach, hlavne lytka. Bez cvicenia to len tak nejde.
Ak si tak normalne chuda, ale nohy a ruky mas tak akurat a zacnes priberat, tak to je o inom.

Trolli

Neboj, to príde.. tiež som bola vždy veľmi chudá, smiali sa mi, všetci ma komentovali ... a na strednej som nejak získala ženské tvary a už to bolo lepšie :) teraz mám 22 a priberám ani neviem z čoho, teraz by som brala tú mojú chudú postavu :D

zuzi74

Vychtlik, k vahe sa pise vyska, nie vek. Treba aj cvicit, nie len jest. Cviky so zavaziami...ono sa to da, len treba chciet, makat. Ja som zial leniva na pravidelne cvicenie, tak sa nemozem stazovat, ale vekom nejake to kilo priberiete, spalovanie sa vam spomali, no necakajte, ze tie ruky a nohy sa vam same nafuknu. Ono vo vyssom veku to urcite ocenite...mam okolo seba dost zien, ktore sa tyraju dietami a nezmyselnym pitim zazracnych napojov a akosi nepomaha. Za to ja sa mozem nafutrovat aj o polnoci a furt je to dobre:-)

Vychtlik

Lili, ver mi ja som skusila jest najviac ako to ide, pila gajnery, proteiny. Stravovala sa podla jednalnicka ktory mi urcil odbornik a vysledok? Schudla som 2kg. Cize mam 45kg a 19 rokov.

Neostava nic ine len sa s tym ako vyzerame, zmierit.

Lili_lili

Poznam ten pocit mam 167 a 40 kg mam strašne chudé nohy aj ruky, celé dni môžem jesť koľko chcem a nepriberiem...čo mam robit?

ja-ja-ja

ja mám 15 rokov... mam 174 cm a 45 kg takze... a tiez chcem pribrat :/ ale nejde mi to lebo mam strasne silny metabolizmus aj ked jem vela...