Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som velmi chuda

Príspevok v téme: Som velmi chuda
Sabínka151

Ahojte mam 15 rokov...o 6 mesiace budem mat 16.Mam hrozný problem som strasne chudá Meriam 162 cm a 42 kg...Je to málo že ? ...Chcem hrozne pribrat...viem,že napisete niečo take že som este vo vývine že sa to zmení...ja viem...ale ako pre každu pubertacku je pekne ked sa chlapec za nou otočí a tak..a prave v puberte to každej dievčine vadí...V septembri idem na novú školu chcem byt iná...Spolužiaci maju priblbe reči na mna...Vážne mam chude nohy, ruky vsetko...Ani sukne nerada nosim...Doktorka povedala,že som dost chuda ale postavu mam pekne tvarovanu..Co mam robit? Hrozne ma to trápi :(

Simonella

jaTIEZ89 - vies pri 160 cm je 47 kg v poho :D.. to by si musela mat menej kg aby ti ich predpisala..
my sme na tom so Sabi horsie..:)
a gastroentrolog ich naozaj predpisuje na poziadanie.. .. aj mne predpisal on.
obvodna moze len vtedy ak mas nejaky problem s prijmom potravy alebo nebodaj anorexiu..

jaTIEZ89

ja som na tom rovnako. Akurat dnes som bola za obvodnou aby mi poradila s mojim problemom, resp. aby mi predpisala nutridrinky a ona na to ze obvodny lekar ich nemoze predpisat, ze jedine gastroenterolog. poslala ma ale na podrobne vysetrenie krvi a mocu - nic nezisili, vsetko v poriadku, tak mi dr. povedala ze nema dovod mi nutridrink predpisat. A vraj niesom velmi chuda - ja neviem ci to je nejaka vyhovorka alebo co, preboha, mam skoro 23 rokov a vahu 47 (160cm) - snad nemysli vazne ze vyzeram celkom normalne. Neviem ci mam zmenit dr (este som stale u detskej) a dat si dospelu lekarku, ci ina by bola ochotna mi predpisat tie drinky, alebo aspon inak pomoct s mojim problemom.....

Ale uz som neskutocne zufala....

Simonellla

:))) ako chces, Sabi :))
povez doktorke ze jednej kamoske pomohli :D.. alebo nech ona sama navrhne ako inac mozes pribrat... a ked ti bude hovorit ze nechaj tak zatial, ze rasties, tak jej len povedz, ze ti to vadi, ze si taka chuda a chces s tym nieco robit.
lebo mne vravela to iste a vaha sa mi nezmenila od 15 rokoch.. teraz mam takmer 18 a furt tak isto.. a tie drinky su celkom fajn.. ako kakauko :D.. z lekarne si ich vyzdvihnes zadarmo.. furt lepsie ako nejake tabletky, alebo injekcie na priberanie, ze?

Simonella

hmm tak neviem. ked chces tak to nechaj tak hoc pochybujem ze sa ti to zmeni.. ja mam od 15 rokov tu istu vahu :D.. cize.. ja by som si ich dala predpisat na tvojom mieste.

Sabínka151

No ked ja som bola u doktorky,ale ona povedala nieco take že sa to zmeni že este s tým nic nebudeme robit...:(

Simonella

sabinka: a ked si bola u tej doktorky preco ti s tym nejako nepomoze ked chces pribrat ?? ja mam napr. 45 kg, videla ze som chuda, tak mi predpisala nutridrinky (napojo s vitaminami a hlavne kaloriami) celkom dobre su.. ako ovocne mliecka a este sa z nich aj pribera :) cize skus to ak nemas pravidelnu stravu.. normalne chod za nou a povedz jej nech ti to predpise.. predpise ti to na mesiac a je to z lekarne zadarmo.. cize si myslim ze super vec...
urob pre seba nieco a fakt to skus.. mne aj mojim kamoskam s pod. problemom pomohli :)

xy:)

no, co som odpozorovala z mojho okolia - vsetky tie chuducke spoluziacky zo zs su teraz tucnejsie ako tie, co tucne kedysi boli a naopak.. teda s vynimkou jednej ucitelkinej dcery, ta je tlsta dodnes. ja si myslim, ze este sa tym trapit nemusis, telo sa este vyformuje.

stefa

Sabinka,nedaj na reči kamaradok-to ti závidia ,že si štihlučká.ja v tvojom veku som mala 168-výška,40kg-váha,netrápilo ma aká som,hlavná vec ,že si zdravá.Na mne len kosti trčali.Teraz som stará obezna ženská,ktora by mala radšej tych 40kg.

j.a

sabinka,netrap sa.Ked tazko priberas a to mozes zjest aj ,,polku prasata",tak sa na to vybodni.Ved si zdrava,nie? Telo ti predsa sluzi,bud mu vdacna a ľúb ho take ake je.