Ahojte mam 15 rokov...o 6 mesiace budem mat 16.Mam hrozný problem som strasne chudá Meriam 162 cm a 42 kg...Je to málo že ? ...Chcem hrozne pribrat...viem,že napisete niečo take že som este vo vývine že sa to zmení...ja viem...ale ako pre každu pubertacku je pekne ked sa chlapec za nou otočí a tak..a prave v puberte to každej dievčine vadí...V septembri idem na novú školu chcem byt iná...Spolužiaci maju priblbe reči na mna...Vážne mam chude nohy, ruky vsetko...Ani sukne nerada nosim...Doktorka povedala,že som dost chuda ale postavu mam pekne tvarovanu..Co mam robit? Hrozne ma to trápi :(
Som velmi chuda
Ja neviem, ako by som ti mohla takto virtualne poradit =/...urcite je na tebe mnoho veci peknych.
Lentilka* ---- Neviem čo je na mne pekne...neviem co by som mala zvýraznit...Ako každý mi vraví,že som pekná..že sa nemam trapit nad tým akú mam postavu že sa to zmeni...ale ja to chcem zmenit teraz...Občas mam až nervy na to ako vravia,že som pekna,pretože ja to vobec nevidim...proste hrozne male sebavedomie...
Ak chces byt "ina", mala by si zvyraznit to, co je na tebe pekne :). Nikto nie je dokonaly. Ja som sa v tvojom veku kvoli tomu tiez dost trapila, ale postupom casu ma to trapilo coraz menej a teraz som v podstate aj spokojna :).
Je dost mozne, ze postupom casu aj ty prirodzene priberies, ako aj tvoja sestra. Urcite by si mala pravidelne ranajkovat, ranajky su najdolezitejsim jedlom dna. Tvor mlady organizmus to potrebuje, ako aj pestru stravu.
máš len 15 rokov...,aj genetika robí svoje,skús viac jesť aj ked v menších porciách,ale viackrát za deň a nejaké to kilečko pribudne držím palce:)
Ano moja mamka bola rovnako chuda...sestra tiež...no sestra ma 18 a náramne pribrala.. ma velmi peknu postavu teraz...Stravujem sa tak no....nemam velmi pravidelnu stravu...ale chyba možno je aj v tom že neranajkujem...
Ahoj, ja som mala v tvojom veku podobne "rozmery". Neskor som vyrastla a aj nabrala zopar kg - teraz mam skoro 18, vysku 171 a vahu 49. Ja viem, ze je to malo, ale nie je to az take strasne, mam sumernu postavu. S genetikou clovek v podstate nic neurobi... =/ Stravujes sa normalne? Tvoja mamina bola tiez taka chuda?