prosim poradte mi naozaj dobru spiralu ktora skutocne zvacsi mihalnice.uz som vyskusala plno spiral ale efekt nic moc :/ ak mate skusenosti s neakou fakt dobrou spiralou ktora nestraca efekt pocas dna prosim napiste...mam male a zlepene mihalnce..na cene nezalezi
Naozaj dobrá spirala, uz neviem co skusit
Sisinka presne túto aj ja používam a rovnako ju odporúčam, je úžasná
Na Notine sa da zohnat tato dokonala Lancôme Eye Make-Up Grandiôse Extrême . Bezkonkurencna!
Suhlasim s nazorom, ze je lepsie kupit serum na rast mihalnic. Mne sa osvedcilo Delia Cosmetics Creatorrastové sérum na riasy a oboie. Kupila som na Notine.
Mne sa osvedčili špiráli od Maybelline. Teraz používam Lash Sensational a je super. Tiež tá novinka od Loreal Paris Paradise sa naozaj oplatí. Ale ja mám od prírody celkom dlhé riasy tak mi to spraví super look aj po jednej vrstve.Taktiež si ich malujem len občas a zbytočne ich nezaťažujem. Kedže ty máš riasy krátke ako si vravrela, možno by som radšej zainvestovala do nejakého dobrého séra na rast a hustotu ako riešiť zbytočne predražené špiráli, ktorých efekt ti vydrží len pár hodín.
Pre mna je najlepsia maybelline, tie v tom zltom baleni skoro vsetky mi vyhovuju, aj ta lash sensational (ci ako sa vola) taka vo fialkovo ciernom baleni, mala som aj teraz tu novinku od loreal tu ruzovu (neviem presny nazov uz ju nemam) ale zbytocne vyhodene peniaze... po 2 tyzdnoch sa mi vysusila a skusala som do nej dat aj kvapky do oci ako mi kamoska poradila ale zacali sa v nej robit hrudky a aj tak bola znova sucha po 3 dnoch... takze zbytocne peniaze.. a to iste sa stalo aj kamaratke co si ju kupila uz 2x...takze za tie peniaze nestoji, ako pisem, tie maybelline su super a urobia krasne mihalnice
Aj ja som dlho hladala dobru riasenku. Vystridala som ich vela, drahsich aj lacnejsich. Nakoniec mi pride najlepsia od Loreal Paris Paradise Extaticpredlžujúca riasenka pre extra objem . Narazila som na nu na Notine.
Za tuto dam ruku do ohna, najlacnejsie kupite na notinu. La Roche-Posay Respectissime Volumeposilňujúca riasenka pre extrémny objem a intenzívny pohľad pre citlivé oči
tak este raz:-)Max Factor 2000 Calorie, kupujem na Notine
Perfektna spirala je takáto -odkaz odstránený-
kreslit si ocne linky a pritom skrtat mihalnice - padnute na hlavu