prosim poradte mi naozaj dobru spiralu ktora skutocne zvacsi mihalnice.uz som vyskusala plno spiral ale efekt nic moc :/ ak mate skusenosti s neakou fakt dobrou spiralou ktora nestraca efekt pocas dna prosim napiste...mam male a zlepene mihalnce..na cene nezalezi
Naozaj dobrá spirala, uz neviem co skusit
baby baby pokial je nieco male nenarastie vam to zazrakom mozete si capat hoc co nikdy to nebude ako z reklamy ked proste na to nemate. tak ako si zeny davaju vypchavky do podprdy akurat si mozete tak dat umele mihalnice ci trsy potom si ich predlzite... ja pouzivam kliestiky na mihalnice tym sa mi vytocia a su vyraznejsie akoby vacsia pretoze ich mam rovne a posobia male...
Xquestion oriflame som nemala, neviem porovnať
taktiez maybeline, ma zltu farbu. pouzivam uz rok a nevymenim ju.vzdrzi mi tak 5 mesiacov
Prikláňam sa k Maybelline colossal.
Určite pekne oddelí a nezlepí. Ale aby sa získal trochu objem, je treba naniesť aspoň 2x. Inak ... veľa záleží aj od mihalníc a ich kvality.
MAYBELLINE New York The Colossal volum express
xyzz, prosim ta, ta Bourjois je ovela lepsia ako z Wonder Lash z Oriflame? Teda ak mozes porovnat... Lebo maju dost podobne kefky, tak mi napadlo ci aj podobne maluju.
pardon, *bourjois
Burjois Liner Effect, v dvoch vrstvách je úžasná
maybelline volume lift up - pekne tvaruje riasy, ma zahnutu kefku alebo potom od yves saint laurent mascara singuliere, je uplne uzasna a navyse nadherne vonia
mne vyhovuje od max factor masterpiece..este aj od loreal volume million lashes..davam si vzdy viac vrstiev a pekne mi mihalnice rozdeli a predlzi..zvyknem si dat tu druhu vrstvu viac na konceky mihalnic ze nie uz po celej dlzke vtedy sa mi ich podari pekne predlzit..