prosim poradte mi naozaj dobru spiralu ktora skutocne zvacsi mihalnice.uz som vyskusala plno spiral ale efekt nic moc :/ ak mate skusenosti s neakou fakt dobrou spiralou ktora nestraca efekt pocas dna prosim napiste...mam male a zlepene mihalnce..na cene nezalezi
Naozaj dobrá spirala, uz neviem co skusit
Alergia - ja nepouzivam nijake spiraly, ani ocne linky, mam totiz alergiu na tieto veci a ocne tiene nepouzivam tiez, lebo ocne tiene bez linky a bez spiraly to je o com?
No ja moju čo používam, tak potom vyzerám ako z časopisu, ale tak možno to je tým, že si pestujem mihalnice aby boli husté, pekné a dlhé. Taktiež technika nanášania robí svoje, dobre ju potom odmaľovať a ODMAĽOVAŤ(je to veľmi podstatné, ani náhodou s ňou neísť spať)...Ja ju síce ani extra nepoužívam, iba keď mám náladu, ale ja na rozčesanie kvázi používam veryme FAT LASH MASCARA, tá mi urobí pekné mihalnice, viac po malých trsoch a na spodné je skvelá tiež. Tú však nezvyknem veľmi používať skôr tú ÚČINNÚ:
MAYBELLINE
the ONE by ONE VOLUM EXPRESS MASCARA. Satin black.
Je taká červeno ružová alebo skôr takej korálovo červenej farby a na vrchu je taký čierny korzet znázornený.
Mihalnice sú ako vejáre.
Tak veľa šťastia a zvodné riasy. ;-)
Na Notine kupujem Collistar Mascara Infinito, je dokonala.
Určite skúste Helena Rubinstein Surrealist Everfresh. Krásne predĺži a dĺho vydrží. Používam ju cca rok a som maximálne spokojná. Naposledy som ju objednávala cez Notino.sk spolu s ďalšími produktmi+som využila zľavu s kuponyzdarma.sk ktorú tiež vrelo odporúčam:)
Notino.sk - volume-million-lashes-extra-black-riasenka-predlzuje-a-zhustuje-riasy/
Ja som mala výbornú špirálu Arabeska, nedám na ňu dopustiť a musím si ju znovu pozháňať. Nenormálne mihalnice som mala, ako motýľ. A vôbec sa nelepili.
Super špirála, dá sa použiť aj na obočie je BrushArt Basic Light Blue. Kupujem na Notino.sk
skus tuto - notino.sk je to moja srdcovkaaa
Sérum na rast rias - track.miralash.pl Po 2 týždňoch moje riasy konečne vyrástli! Sú krásne a každým dňom sa to zlepšuje.
Veľmi dobrá špirála je arabeska, alebo aj od mary key som mala výbornú špirálu. Niekedy kupujem aj v PUPA, tiež sú to fajn špirály..