Naozaj dobrá spirala, uz neviem co skusit

malaklara

Túto mám tiež najoblúbenejšiu, ako píše nenejojo. Vyrába sa už roky a stále je najlepšia. Neopadáva ako niektoré konkurenčné a dlho vydrží

gastanko2016

ja mám rada L´oreal double extension a potom Bourjois Volume Glamour. Krásne vytočia mihalnice a nezlepia ich.

Tosca

Ahoj, zatiaľ naj, ktorú používam skoro 2 roky, je špirála Sexy Pulp od Yves Rocher.Predĺži, zahustí, vydrží nejaké to mrholenie a neopadáva. Stojí síce okolo 15€, no pri založení vernostnej kartičky ju máš za 2€, čo sa za vyskúšanie oplatí ;)

danielaaa

Eva123, mam na predaj vodeodolnu chanel spiralu, kupila som si ju a nevsimla si ze je vodeodolna, je nepouzita, dam ti ju za zlomok ceny, ak by si mala zaujem

Bulletka

Ono je to tak, že keď nemáš patrične dlhé či ako tak husté mihalnice, tak ti ani tie kadejaké špirály bohvieako nepomôžu... no ja som spokojná napríklad so špirálami od Essence - nestoja veľa a sú vcelku fajn...

defre

Tak nedá mi nezareagovať...používala som vždy drahé špirály, rimmel, astor, lancome, dior..náhodou som si kúpila zelenú Miss Sporty na predĺženie keď že mám malé riasy.Povedala som si za tú cenu, aj keby ju hodím do koša :) A musím povedať že zatiaľ so žiadnou, so žiadnou inou špirálou som nemala také dlhé riasy ako s touto. Takže ja už drahým značkám neverím, tak isto som frflala na Oriflame, lebo podľa mňa to nebola kvalitný kozmetika. Pred nedávnom som si kúpila odtiaľ dva krémy, kamošky ho veľmi vychvalovali. Podotýkam, že stál niečo cez 2,50. Krásna, hladká pleť, zlepšila ssa mi kvalita, čierne bodky miznú a to ho používam týždeň. Takže nie vždy platíme za kvalitu, ale skorej za značku :)