Monitor 2011-sklamala som :(

Príspevok v téme: Monitor 2011-sklamala som :(
P.e.t.u.l.ka

Ahojte,písala som monitor,učila som sa celé tie roky,lebo ma motivovala predstava,že chcem niečo v živote dosiahnuť
Od začiatku septembra sa u mňa začali prejavovať známky stresu :/ ,neskor sa to stupňovalo až som musela brať lieky na ukludnenie sa,lebo som to jednoducho nezvládala no stále som sa učila aj ked s plačom a so stresom,prišiel 9. Marec a čo sa stalo ?,Pokazila som to na plnej čiare,pritom som sa od začiatku septembra učila až do noci,mávala som doučovania skoro každý deň aj mimo školy,aj napriek tomu som monitor z matematiky pokazila až tak veľmi,že som celé dni preplakala,napísala som ho len na 25%,od vtedy sa neviem nejak spamätať :/
na vysvedčení som vždy mala maximálne dve 2-ky a zvyšok samé 1
a čo teraz ?! ,chcela som ísť na gymnázium ale asi ma nezoberú kedže som veľmi pokazila matematiku,pomaličky sa s toho snažím spamätať ale stále mám slzy v očiach ,ked si na to spomeniem,viem nič tým nevyrieším ale ...veľmi sa bojím ,že sa môžem s gymnáziom rozlúčiť :/

BNW

Ja som napísala minitor zo slovenčini na 40 percent a matiku na 20 pervent.Ja neviem čo budem robyť,ak ma nevezmú na zdravotnú hlási sa ich tam 60 a ja som 61 zo 64 ako ináč.

bugina

nebooj,ja som tiež dala monitor na mat. 30% a slovika 55% :) ešte aj chlapci čo prepadaju mali okolo 80% :) nahoda je svina a sviniam štastie praje :) nejak to neriešim , ked sa nedostanem na obchodnu akademiu,tak pojdem predsa na inu,a ked sa ani tam nedostanem,podam odvolanie a pojdem na inu :) tiež som sa cele prazdniny učila a tak to dopadlo :D už sa neučim,necham to na volny priebeh ;)

denisaKE

neboj :) ešte minulý rok som učila-okrem iného aj na gymmnáziu. Monitor ešte stále nie je jediné kritérium pri prijímaní, najdôležitejšie sú vysvedčenia a iné aktivity, pretože dôležité je to, čo si dokázala za 9 rokov a nie počas jedného testu. Stres si na Tebe vybral svoju daň, ber to ako ponaučenie do budúcna, ale netráp sa nad tým - nezlyhala si, len si si toho na seba nabrala viac, ako taký mladý človek dokáže uniesť.

Nats

Petulka podobne som na tom aj ja..mala som doučovania , aj v škole sme mali týžden taký že sme sa pripravovali na monitor..a kolko % z matiky? asi tak 10 ..nie asi..určite...a tiež som chcela ist na gympel..som zvedavaa zajtra sa to dozvieme :/ omg :D ale tak stáva sa..a budu aj horšie veci ako monitor...tomu ver ;) a podla viacerych ludi zoberu na gymple aj tých čo majú málo % ..lebo tak to musia nejak znížiť..dufam..každopadne držim palce nech ťa vezmú na tú tvoju vysnívanú školu

monikaaaaaaa

Petuš, ja som bola podobný prípad ako ty. Pred 5 rokmi som sa dostala do podobnej situácie ako aj ty :-).. Bola som čistá jednotkárka, bez jedinej dvojky či nebodaj trojky, kopec diplomov za súťaže rôzneho druhu, bola som šikovná, zapájala som sa kde som mohla.

Prišiel monitor a ja som ho pokašlala. Tiež z matematiky ako aj ty.. Napísala som ho, myslím asi na 27 alebo 21%, presne si už nepamätám, bola to už dávno. Tiež som bola vystresovaná, brala som si všetko až príliš k telu. Pre každého to bol šok, a v neposlednom rade aj pre mňa.

Je pravda, že ma nevzali na školu konkrétne na gymnázium, na ktorý som chcela ísť, tak som teda išla na gymnázium do iného mesta avšak vtedy bola iná doba. V dnešnej dobe berú skoro každého, pretože potrebujú naplniť počty aby mali dostatok peniažkov predsa.

..Vieš ja som bola takáto, a aj som stále som. Je to už vo mne a jediné čo by mi pomohlo je už len odborná pomoc. Veľmi veľakrát som sa počas tých štyroch rokov na gympli psychicky položila, vysoký tlak a podobné veci sú toho dôkazom. Preto ti radím, kým si mladá, skús to riešiť, pretože veľa, veľmi veľa vecí v živote sa od toho vyvíja. Prajem ti veľa šťastia, a hlavne no stress! ;-)

cucak

P.e.t.u.l.ka podla toho co pises, radsej ani nechod na gymnazium. ja som sa na zakladnej ucil malo tak hodinu denne. mal som same 1. isiel som na gympel a ucim sa teraz take 4 hodiny denne a mam 2/3... Ak sa na zakladnej ucis do noci tak gymnazium nezvladnes!

elsa5.5

tam sa hlavne pozerá na vysvedčenia,ked máš samé jednotky zoberú ťa bez prímačiek,pamätám si že škola bola celkom náročná je to príprava na každú Vš,ale dá sa to zvládnuť treba sa učiť:)hlavu hore a ked tam chceš ísť naozaj dobrať si učivo,plač Ti nepomôže len sa učiť:)držím Ti palce:)