Monitor 2011-sklamala som :(

Príspevok v téme: Monitor 2011-sklamala som :(
P.e.t.u.l.ka

Ahojte,písala som monitor,učila som sa celé tie roky,lebo ma motivovala predstava,že chcem niečo v živote dosiahnuť
Od začiatku septembra sa u mňa začali prejavovať známky stresu :/ ,neskor sa to stupňovalo až som musela brať lieky na ukludnenie sa,lebo som to jednoducho nezvládala no stále som sa učila aj ked s plačom a so stresom,prišiel 9. Marec a čo sa stalo ?,Pokazila som to na plnej čiare,pritom som sa od začiatku septembra učila až do noci,mávala som doučovania skoro každý deň aj mimo školy,aj napriek tomu som monitor z matematiky pokazila až tak veľmi,že som celé dni preplakala,napísala som ho len na 25%,od vtedy sa neviem nejak spamätať :/
na vysvedčení som vždy mala maximálne dve 2-ky a zvyšok samé 1
a čo teraz ?! ,chcela som ísť na gymnázium ale asi ma nezoberú kedže som veľmi pokazila matematiku,pomaličky sa s toho snažím spamätať ale stále mám slzy v očiach ,ked si na to spomeniem,viem nič tým nevyrieším ale ...veľmi sa bojím ,že sa môžem s gymnáziom rozlúčiť :/

ivana45

niektore gymple prikladaju vysledkom monitoru velku vahu, ine minimalnu - beru do uvahy svoje prijimacky a znamky z vysvedceni.
Petulka, nebud smutna, dober si, co ti neslo a sustred sa na prijimacky. Zoberu ta, uvidis.

Bibko

Petulka..mrzi ma, ze to takto dopadlo cakala si viac ale vies, ze je to len zrkadlo toho stresu? Inak tento rok to bolo mimoriadne tazke ale zas si povedz, ze to mohlo byt este horsie. Urcite ta to sklamalo, ze mozno horsi ziaci napisali lepsie ako ty, ale hlavu hore. vsetci okolo teba /vratane rodicov a ucitelov/, vedia ze to bolo len kratke zlyhanie a vedia ze dokazes viac. Takze na ten gympel chod, ja som ho ukoncila uplne v pohode a pritom som mala od 5 triedy na vysvedcku trojky z M a F. drzim palce, dokazes to, fakt.

Axd

Vies preco si to tak zorala? Lebo si sa sama dostala do takeho stresu, ze ti to nevyslo. Ale nic nie je stratene. Ak by sa aj stalo, ze by ta na gymko neprijali, su ine skoly, prip. to mozes skusit o rok (ale myslim, ze sa ti to podari tento rok). V prvom rade si veci nepripustaj tak k telu, lebo casom sa zblaznis. Ja som to pochopila omnoho neskor. Chodila som na gympel, s jednou ci dvomi vynimkami som bola stale vyznamenana, v poslednom rocniku samozrejme ciste jednotky a prisla maturita a dali mi trojky z dvoch predmetov. Priemer koncorocneho vysvedcenia: 1,0, maturita: 2,2. To bol sok. Na VS, kde som sa chcela dostat ma neprijali, dostala som sa na inu VS, o ktorej som nechcela pocut, po 2 rokoch studia, ktore ma nebavilo, som zmenila skolu., dostudovala som a som spokojna. Co ti tym chcem povedat? Ber veci s nadhladom, chod si za svojim cielom, ale ked sa ti nieco nepodari, nezabudaj, ze vzdy je aj ina cesta. VZDY.

Baš

Neboj sa,vezmú ťa na gympel..vačšinou verú všetkých lebo chcú naplniť počty :) tak sa neboj ..radšej by si mala robiť niečo s tým stresom lebo monitor to neni nič ale taká maturita alebo štátnice.

P.e.t.u.l.ka

ajajaja:

Ďakujem,ja sa naozaj snažím aby som to proste neprežívala až tak veľmi ,tak ja dúfam,že sa mi to časom podarí,:-)
Naozaj som začínala mať pocit,že mi z toho už hrabe,len može za to tak trošku aj moja triedna-matikárka ktorá ma psychicky dá sa povedať ničila a ničí a aj koli tomu veľmi zlé zvládam stresové situácie

ajajaja

ked som este chodila na moje gymko, tak raz riaditel vyhlasil ,ze monitor do uvahy neberie a kazdy zaujemca bude robit prijimacky...a vies preco sa tak rozhodol? lebo na niektorych skolach sa pomahalo a podvadzalo ....
no a k tvojmu postoju- ked som bola v tvojom veku, tiez som prikladala strasnu dolezitost skole a jednotkam a pod. , dokonca som chodila do skoly v teplotach...no casom mi doslo ,ake je to komicke, brat to vsetko tak vazne...takze moja rada znie(ak chces v zivote nieco dosiahnut) - skus sa trosku ukludnit,lebo ti z toho sibne , neuc sa pre znamky, ale pre seba,aby si tomu rozumela, venuj sa tomu co ta zaujima,ale zaroven nevypustaj ine predmety....

P.e.t.u.l.ka

lienocka2808 : Ďakujem skúsim :),veľa ľudí mi to odporúča,len ja som bohužiaľ ten typ človeka,čo všetko až moc prežíva

xyzz : Ďakujem za povzbudenie :-)

xyzz

Ach jaj :) Ja som monitor mala absolútne na háku a napísala som ho na 85% sj a 90% mat, ale pred dvoma rokmi :) A neboj sa, teraz je úroveň všetkých škôl taká nízka že berú každého ;)

lienocka2808

Načo zakladas tu istu temu 2X?
Vies preco si zlyhala? Lebo si to brala extremne vazne. Od septembra si sa ucila??? PREBOHA ziveho.
Skus brat veci trocha s nadhladom.