Monitor 2011-sklamala som :(

Príspevok v téme: Monitor 2011-sklamala som :(
P.e.t.u.l.ka

Ahojte,písala som monitor,učila som sa celé tie roky,lebo ma motivovala predstava,že chcem niečo v živote dosiahnuť
Od začiatku septembra sa u mňa začali prejavovať známky stresu :/ ,neskor sa to stupňovalo až som musela brať lieky na ukludnenie sa,lebo som to jednoducho nezvládala no stále som sa učila aj ked s plačom a so stresom,prišiel 9. Marec a čo sa stalo ?,Pokazila som to na plnej čiare,pritom som sa od začiatku septembra učila až do noci,mávala som doučovania skoro každý deň aj mimo školy,aj napriek tomu som monitor z matematiky pokazila až tak veľmi,že som celé dni preplakala,napísala som ho len na 25%,od vtedy sa neviem nejak spamätať :/
na vysvedčení som vždy mala maximálne dve 2-ky a zvyšok samé 1
a čo teraz ?! ,chcela som ísť na gymnázium ale asi ma nezoberú kedže som veľmi pokazila matematiku,pomaličky sa s toho snažím spamätať ale stále mám slzy v očiach ,ked si na to spomeniem,viem nič tým nevyrieším ale ...veľmi sa bojím ,že sa môžem s gymnáziom rozlúčiť :/

P.e.t.u.l.ka

lost:
Tak robia sa príjmacie skúšky,síce som už nejaké tie príjmačky videla na internete,ale neviem čo môžem čakať tento rok