Ahojte,písala som monitor,učila som sa celé tie roky,lebo ma motivovala predstava,že chcem niečo v živote dosiahnuť
Od začiatku septembra sa u mňa začali prejavovať známky stresu :/ ,neskor sa to stupňovalo až som musela brať lieky na ukludnenie sa,lebo som to jednoducho nezvládala no stále som sa učila aj ked s plačom a so stresom,prišiel 9. Marec a čo sa stalo ?,Pokazila som to na plnej čiare,pritom som sa od začiatku septembra učila až do noci,mávala som doučovania skoro každý deň aj mimo školy,aj napriek tomu som monitor z matematiky pokazila až tak veľmi,že som celé dni preplakala,napísala som ho len na 25%,od vtedy sa neviem nejak spamätať :/
na vysvedčení som vždy mala maximálne dve 2-ky a zvyšok samé 1
a čo teraz ?! ,chcela som ísť na gymnázium ale asi ma nezoberú kedže som veľmi pokazila matematiku,pomaličky sa s toho snažím spamätať ale stále mám slzy v očiach ,ked si na to spomeniem,viem nič tým nevyrieším ale ...veľmi sa bojím ,že sa môžem s gymnáziom rozlúčiť :/
Monitor 2011-sklamala som :(
a ešte: ja som mala také stresy že ma nevezmnu na gympel že som sa stavila s dvoma babami že ak ma zoberu kúpim im najdrahšiu a najvačšiu čokoladu každej jednu... a tak mi treba musela som ich kúpiť :D :D :D tiež som slubila že sa opijem.. :D no to radšej nekomentujem :D :D
P.e.t.u.l.ka,klud :) ja som písala monitor minulý rok.... a tiež som mala strašný strach najma vtedy ako sme na každej matike pocuvali ze to nikam nedotiahneme a monitor je to hlavné... a blabla... je to hluposť... monitor je somarina... mala som spolužiaka ktorý bol (sorry) hlupy ak poleno a nejaký monitor ho netrapil.... natipoval na 75.. no proste taký ludia maju stastie... a ludia ktorý sa snažia proste nemusia mať svoj den no... dolezite su vysvečka... to je hlavne... monitor je len to proste aby sa nepovedalo. školy dnes zoberu hocikoho ide im len o peniaze a biju sa doslova o každeho žiaka... mne prišlo z jednej školy že som neviem aká 127. a neskor sa mi ozvali ze ma chcu a tak.. no kaslala som na nich.. monitor som domrvila aj ja ale vysvečka boli v pohodke a už si hoviem na gympli... neboj sa to su len take obkecavačky(tie monitory) a neboj čoskoro budeš na gympli aj ty :)) veľa šťastia
P.e.t.u.l.ka,
klud, tie vysvedcenia nie su nahoda. Naopak, monitory su nahoda. Na strednych skolach to vedia.
Trocha zvolni, vydychaj sa, porozhliadaj na slnku. Zacni sa pripravovat na prijimacky, pokojne, svojim tempom. Hlavne si dober, co si zorala. Bude to ok.
ja chodim na gympel a na monitor sa ma ani len nespytali...vobec som sa nan neucila, mala som sice len 50 % z obidvoch predmetov ale poznam ludi, ktory mali same 4 na vysvecku a monitor napisali na 80 %...je to len o stasti...horsie je to, ze ked uz teraz si brala tabletky na ukludnenie, neviem co budes robit na gympli lebo tam je to tisic krat tazsie, zakladka je proti tomu rozpravka... tak aoj :)
A nezabudni nam potom samozrejme napisat ako si dopadla, jasne?? Ale bude to ok, uvidis. papa
na gympel sú dôležité vysvedčenia,potom ked si bola na nejakej olympiade aj ten monitor,ale len sa snaž dalej a zoberú ťa,držím palce:)
Aj ja som robila tento rok Monitor. Dopadla som asi rovnako ako ty. Absolútne. Aj ja som matiku napísala tak isto. Tiež som bola z toho zruinovaná, ved aj žiaci, čo mali horšiu známku ako ja, to napísali lepšie. Proste sa nám to nepodarilo. A podľa ohlasu sa to nepodarilo nikomu. Neboj, určite ťa tam zoberú :)
ivana45,Bibko,Axd
Ďakujem Vám za povzbudenie,naozaj mi to veľmi pomohlo :-)
Ten nadhľad,síce to je trošku ťažké,ale snažím sa,hlavne slzami aj tak nič nevyrieším a dúfam,že príjmačky sa mi podaria :-),myslím ,že aj vdaka vám :-)