13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Tany

jou jou ďalší deň pomaly ale iste za mnou, parádička teším sa že to zvládam na jedničku :) uvidíme aké budú výsledky

Miriama11

normalne sa hanbim, ale musim to napisat, neodolala som :) bola som taka hladna vecer a polozili predomna take chrumky, tak som si dala, ale mozno aj za hrst :( no nic, mne chyba pevna vola :) nevadi musim pokracovat a ano smejo, aj ja budem nahnevana ak sa postavim na vahu :)

tak olivia , drz tu dietu a potom nam tu napises, ci sa oplati ju drzat :) hm?

kika ja som pisala vcera o 9.45 o dukanovej diete co si myslim a myslim si ze mliecna je lepsia.a mozno aj ucinnejsia, ale mensie porcie jedal jes.

kika2000

cafte baby,

drzala niektora z vas predtym dukanovu dietu? uvazujem o prechode z dukanovej na mliecnu, ale neviem ci mam ist do toho, co poviete?

nepriberiem zbytocne? kto by nepoznal dukanovu, precitajte si o nej tu - -odkaz odstránený- (je to mimochodom asi najlepsi slovensky dietny portal, su tam super clanky)

vdaka, Kika

olivia14

Chcela som sa znova k Vám pridať, ale objavila som niečo lepšie pričom nebudem hladovať, ale sa konečne najem a schudnem takže keby ste mali záujem tu je link na knihu: www.ulozto.cz

každí ju vychvaľuje a schudli s ňou pekných pár kíl, tak ved čo je to len 28 dní to máte skoro ako 2 mliečne diéty :)

smejo

to bola len jedna kocka :D takže v pohode :) len budem fest nasrata, keď sa postavím v pondelok na váhu a nič sa nezmení...budemm strašne ale strašne nehnavená

Miriama11

tak ja mam teraz okolo seba plno cokolady, ale musim vydrzat :) ale neviem ci len mne sa to dnes tak dialo, ale som bola dnes taka hladna. ale normalne som nevedela pockat 3 hodiny a hned po 2 hod. som sa najedla :) no Tany, ved rob ako ty uznas zavhodne, hlavne ze schudnes a budes stastna :)
smejo nevadia tie kocky, podla mna pri tom mnozstve co jeme (malo) to nevadi :)