13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Miriama11

ahojte, tak aj ja som zvladla vcera ten mliekovy den, dnesok je lepsi, konecne sa najem trocha :) ja osobne pohyb nemam, ale dnes by som si mohla zacvicit :) ale ked tak malo jem, ze ani cvicit nemam chut.

smejo

Nooo, držím sa zatiaľ i keď prichádza akýsi hlad, či deficit cukru...ale vydržím :) ooo 16.00 idem z domu chvala bohu a prídem až večer o 20.00 takže to už nebudem papať, ako často sa chystáte vážiť? A aj sa meráte?

Miriama11

smejo neboj po mliekovom dni, budes mat mozno kilo a pol dole :P takze pojdu dole aj kila nabrate cez sviatky :)

Miriama11

kedze aj ja som teraz vstala, tak som nestihla o 7 rano mlieko :) ale ja to chapem tak, ze ten harmonogram jedal je nastaveny pre osoby, ktore vstavaju o 7 a chodia spat o 11.preto ak si das prvu porciu o 8 napriklad tak si mozes dat tu "piatu" o 20.00. nie? :) ci vy to nebudete tak porusovat? vynechate ju uplne?

smejo

no a na moje velikánske počudovanie som pribrala zo 75,5 len na 75,9 cez sviatky, tak v pohode :)snad na konci budem na čísle aspoň tých hmmm 68,9 :)chodím na zumbu, plávanie a korčule :)

smejo

No ešte som len vstala, takže prvé mliečko o siedmej som nestihla, no čo veď prázdninky :) mám o porciu menej nevadí