Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Lutska

tiez uvazujem ci kavu s mliekom alebo bez kavy :-)))
tiez mam taku malu krizu prave teraz ale vydrzim...o chvilku si dam mliecko a bude zasa trosku lepsie. :-)
Aj ja sa tesim na tvaroh :-))) Aj na yogurt (namiesto termixu) Len prezit vecer a bude dobre....asi pojdem skoro spat :-))))

mataBB

no zatial odolavam vsetkym nastraham :)
chcela som si dat kavu ale asi si dam mlieko :) zajtra uz bude lepsie, uz budeme aj zuvat :)
normalne sa tesim na tvaroh :)

Muška

Lutska, ja som si kupila normalny tvaroh s hrudkami Rajo. Teraz sa tesim na mliecko. Pred pol hodkou som mala krizu, ale predychala som to. Len VYDRZAT. Muzicka mam v praci do noci, takze tento den sa neskazi:-) dietnymi chybami. Ale vecer to bude asi krute... Ale je tu pozitivum- jeden den sme to vydrzali:-) :-) :)

bebuska

Tak čo , ako sa darí ? U nás v škole dnes robili buchty ktoré rozvoniavali po celej chodbe tak som sa len ako tak krotila :) inač sa cítim normálne a nie som hladná. Tie kruté dni prídu až neskôr .. ach . ale kým chutí mliečko, je dobre:D

Lutska

Muska, ja si dam polsky polotucny tvaroh :-))) Iny tu nedostanem....ale ma hrudky, takze bude v pohode. Prave som sa vratila z nakupov, na zajtra uz mam vsetko pripravene. Len prezit dnesok....najtajzia chvilka pride vecer ked sa vrati moj milacik a bude si piect pizzu :-( a ja budem len nuchat.... :-(

Lutska

aj ja si dam mliecko o chvilku :-) Urcite to je len psychika, ale ja sa uz teraz citim lahsie :-))))
a presne vas chapem po tych porodoch a kojeni....ja mam sice len jedno babatko, skacem okolo neho cely den, niekedy aj v noci...fakt neviem kedy cvicit....ale dnes slubujem ze si zacvicim :-)