Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Uz aj ja:-)
sisa aj ja to tak robim :) mala som tak o desiatej, a dam si aj o strvtej..teraz cucam mlieko :)
Muška, ďakujem za privítanie. Blíži sa 13 hodina.. čas na mliečko. No a keďže som si išla variť kávu, vyriešila som to šalamúnsky : dala som si kávu do 1/2 pohára a zarobila to pol na pol.Takže teraz mám také kakauko .-D
Inak vitaj sisa279:-)
Som rada, ze tu mam kamosku s mojim osudom. Kila aj deti sedia:-) Ja som mala problemy aj po operacii, rozpadavala sa mi rada a tak... Ale potom som jasne zlenivela.
ja neviem ci sa to moze..ale ja to tak robim... :)
ale ja skor prehadzujem veci pocas jedneho dna, nie cele dni...ale tak podla mna sa nic nestane aj ked si prehodis den..zas netreba vsetko uplne presne dodrziavat, ked si to clovek prisposobi tak sa bude aj lepsie citit
no ale hovorim, to je na kazdom :)ja som si to vzdy upravovala a schudla som..samozrejme nie 10 kg..ale mne stacia aj 3-4..takze tak :)
To som sa prave chcela spytat, mataBB, ci si mozem prehodit den. Ide nedela a my spolu obedujeme. To nechcem aby vsetci komentovali moje stravovanie. S tym "kuracim prsom" a zeleninkou to zamaskujem na tanieri. :-)
Inak ja som mala oba pôrody cisárym, ale každý to znáša inak. Ako hovorím keď som zistila, koľko mi ostalo kg, motivovalo ma to a snažila som sa začať cvičiť čo najskôr. Najviac sa mi osvečila kalanetika.. Som veľký "nešportovec" jediné na čo som sa zmohla boli brušáky a cviky na zadok..cca 10 minút všeho všudy..No a od vianoc som sa rozožrala a nechce sa mi ani cvičiť.. ale Dnes som znovu začala.. Sú to galeje..
Ja som pred prvým pôrodom vážila 65 po ňom mi ručička na váhe ukázala 86 kg.. Delená strava + cvičenie a do 3 mesiacov 58. Po druhom pôrode po 8 rokoch to nebolo až také /75kg/ ale zhodiť to bola už riadna drina...ale podarilo sa. Teraz som sa akosi od vianoc rozožrala. Práve preto , že som tak " bojovala " o normálnu váhu, stanovila som si isté mantinely a zrazu hop a už som 3 kg nad mnou povolený limit. Dúfam, že mi to s vami pôjde ľahšie. Stále som si hovorila už sa nebudem prežierať, obmedzím sa, ale ráno keď som našla že od dnes začínate, pridala som sa. Takže už mám 1/2 l mlieka za sebou, okrem toho 1/2l čistiaceho čaju a jednu kávu.. no a idem si uvariť druhu...
ja napr trochu obmienam tuto dietu...ked mam jest zeleninu tak jem vela zeleninove polievky, bez zemiakov, bez zasmazky, cestovin a pod.cisto zeleninove..alebo si robim napr paradajkovu polievku z pasirovanych rajcin-len pasirovane rajciny, trochu vody, cibulka, cesnak na kavovej lyzicke oleja, bazalka, sol- mnam :) a podobne
alebo si aj vela grilujem zeleninu takmer na sucho..ja neviem ja proste potrebujem hlavne na obed jest nieco teple...mam lepsi pocit a aj psychicky proste som na tom lepsie lebo mi to evokuje pocit tepleho obedu
a velakrat som si to aj povymienala cez den a nic sa nestalo...schudla som aj tak..ale tak to uz je na kazdom
Suhlasim s vami, kocky:-)
Nikto nepriberie len tak, ze nevie z coho. Mne pri kojeni chutilo, ale na sladke som nebola. Ale ked som dokojila som bola hladna ako vlk. Kedze som mala komplikacie pri porode a cisarsky bola som dlho bez pohybu a potom sa mi nechcelo. Ked to ide na zaciatku dobre, potom sa clovek do toho inak zahryzne ako ked stale stoji na mieste a ma depku. Takze s chutou do diety a nie do jedenia:-)
Ozaj, kavu pijem s mliekom, hadam to nevadi. Ved to mlieko pijem tak ci tak. Niekde som tu na nete citala, ze je dobre jest tieto veci pokojovej teploty, vyvolaju lepsi pocit sytosti ako studene, ked podrazdia zaludok. A tiez - kto nemoze tvaroh moze si dat cotagge cheese, niektori ho odporucaju este viac ako tvaroh. Ten tvaroch budete papat normalny, alebo odtucneny? Lebo ten hladky bez hrudiek... To neviem si predstavit ako jem:-(