13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

gabikia

V pondelok by som začala...Zajtra a pozajtra budem jesť light- pravidelne normálne zdravo s odtupmi ako pri 13-dňovej diéte a v pondelok by som začala s tým mliečkom...A prečo v pondelok?Lebo v robote toho každý deň mnoho nezjem –tak 2 natreté rožky za deň, niekedy nič – a takto si zoberiem mliečko a každé 3 hodky si budem cuckať...Je to lepšie, no neviem, čo bude keď dôjdem domov- vtedy sa zvyknem nadžgať všetkým možným..
...Inak mám 28 rokov, moja výška je 160 cm a práve vážim 58,4 kg !/keďže som sa dnes ešte o 9-tej napchávala/- takúto váhu som ešte ani nemala /iba ak po pôrode v r.2006/No, ide to so mnou dole vodou...hlavne v zimnom období naberiem, v lete to vždy vytiahnem na tých 53 kg...no momentálne je to utópia...pred pôrodom som mávala 48 kg, no mne by stačilo ku šťastiu mať tých 51 kg...
PS: som sama lekárka a mám odvahu pustiť sa do tejto diétky s tým, že týmto spôsobom sa naučím pravidelne dodržiavať stravu a po odznení 13.dňa budem pokračovať v normálnej zdravej vyváženej strave so správnym pomerom živín. Ak by som schudla už na ten 8.či 9.deň potrebné kilečka, tak by som diétku ukončila aj skôr. Uvidíme...

jaja111

caute baby mozem sa pridat aj ja?tiez som dnes zacala s touto dietou a nahodou som natrafila na tuto diskusiu :-) zacinam na 80kg, dnes bolo len mliecko a kefir a uz sa tesim na zajtra :-)

Lutska

Ako ste sa pekne rozpisali, to sa mi paci, aspon mam pocit ze v tom nie som sama. :-)
Kolko nas vlastne je? Tany, Sisa, Mata, Muska, Bebuska, Nika a ja. Zabudla som niekoho? Stastna 7? :-)
Ja prave popijam posledne mliecko, maly spinka a mna este caka steper :-) Ale pustim si Dr. Ludskeho na nete a pri tom mi to pojde...ajajaj. :-)))
Inac pocula som ze pri tejto diete zvykne "zapekat"....takze ak sa to niektorej stane, tak vieme co pomaha....hruskovy dzus :-))) Inac ja pijem len cistu vodu...

Muška

Aj ja som si myslela, ze sme rovesnicky. Tak mame vsetko spolocne... Uvidime, ci aj vydrz:) Uz to musime teraz vybojovat, leto sa blizi a vecne nebudemem mat buginky pred sebou:)

sisa279

No muška aj som si myslela, že budeme nejako narovnako, keď si písala, že aj ty máš dve deti a tak ako ja odstup 8 rokov..

sisa279

No idem si ja uvariť kávičku.. Rozhodla som sa, že si ich budem teraz variť také "výserkové" skrátka dám si 3 také normálne a potom takú polovičnú dávku kávy a 2 dcl vody.. aspoň sa naplním a nebudem hladná..